VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2019 --- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2019 К сожалению, чистым украинским языком мало кто говорит, у нас по большей части суржик с польског румынско гуцуло старославянскими примесями и еще чегото. Но многие не очень образованные люди считают это чистейшим укр языком и могут это с пеной у рта доказывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2019 К сожалению, чистым украинским языком мало кто говорит, у нас по большей части суржик с польског румынско гуцуло старославянскими примесями и еще чегото. Но многие не очень образованные люди считают это чистейшим укр языком и могут это с пеной у рта доказывать ппкс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2019 Йумор у тебя дібильній местами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2019 запыздивься наш Дид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2019 ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2019 Накупив роз'ємів - на 160грн 8 ) Скiке? 8 ) Можна я вишлю той свiй Амфiтон тобi шоб ти подивився? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2019 ґґґ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2019 Я серьёзно питаю, хочеш заморочитися з тим моIм АмфIтоном? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2019 ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2019 Нєа. Страшнi люди. По 100--проводкiв за вечiр розпаююете, трьома проводками пьяному Одноклубнику за вечiр ладу не можете дати Электронщики--космонавти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 ... 2 Andriy1352 та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Гарне дзеркало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2019 Гарне дзеркалоДякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Гарне дзеркало є пара таких. Подарити?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Гарне дзеркало є пара таких. Подарити?)Vetallzz такі хотів. В мене є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2019 Гарне дзеркало є пара таких. Подарити?)Vetallzz такі хотів. В мене єОтож е32 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 --- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Можна було тіки прилади. Я колись тиждень без торпєди катався, поки вона фарбувалась) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 --- Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 без торпєди катався Дуже вже бридко виглядає і у мене всякі перемикачі та прилади кріпляться прямо до торпеди.Ну то ясно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Дуже вже бридко виглядає і у мене всякі перемикачі та прилади кріпляться прямо до торпеди. Скоро буде)" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 А штурманом хто буде, автопілот є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах