Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

Втратив МОВУ? Деградуєш.
Гы-гы. Пilqj,eti :multi:  Мав спIлкування на днях з начальником ПенсIйного фонду. Iм же зараз по закону треба спiлкуватися державною. Один з вiдвiдувачив (до речi росiйськомовний) зробив жарт за паузи в спIлкуваннi (ну видно шо людинi тре було подумати шоб перевести в головi)  на що той вiдповIв *я вiльно володiю*. Я зрозумIв що я володiю вiльнiше нiж той начальник, звiсно промовчав, але....нафiг тобI то питання? Насправдi я просто випендрююсь шо щось вмIю, звичайно не досконало. Так, думаю (сподIваюсь, оцiниш сам) середнIй рiвень по Львiвським мiркам. Насправдi я балакаю на суржику, це ближче до ПолтавськоI СумськоI i Вiнничини. Русским владею  практически в совершенстве, частично (корни Мамы) белорусским

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Полтавська вважається еталонною.
Рома нормально балакае. Менi здаеться рIзниця менше нiж з тобою.

Поділитися повідомленням

Я ж спеціально дурачусь
Дурачься й надалi будь ласка, з допомогою твого навчання я теж дурачуся над деякими лiчностями :) Але не скажу над якими :multi: Чого одна *фiлiжанка* вартувала :lol:

Поділитися повідомленням

акуратніше зробити

По перше - вона там зараз у розхристаному вигляді. А по друге - навіщо? Головне щоб все гарно працювало і надавалося до ремонту.
мабуть у тебе лінолеум під плінтусами криво обрізан)))

Поділитися повідомленням

Не зря can шину изобрели)).

Я сам електронщик - тому надаю перевагу звичайній електриці. Це як у грамотних лікарів - виписують "липову" довідку, а замість удару по імунній системі - наливають собі стопочку. :multi:
значит не электронщик)))

Поділитися повідомленням

Страшно дивитися на то обiлIе проводкiв. Я б там до пенсii ладу не дав. Чого так ричаг КПП пiд таким кутом прямо аж лежить на сiдушки? То наслIдок встановлення Полонезу? В мене рIвнiше стоiть.

Поділитися повідомленням

І Полонез, і друга передача вставлена
Низькувато якось здаеться. Можна було б пIдIгрiти i вигнути вище. Але мабуть дiло звички.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз