Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

@VETERAN, якщо треба лише дзвонити,вайбер та телеграм, фейсбук,піде процесор MTK, якщо потрібна висока продуктивність то проц Snapdragon,і оперативна пам'ять від 4гб

А ліпше 6-8 ГБ)))

Snapdragon не менше 800-тої серії

Топовий останній проц Snapdragon 8 gen1)))

Але треба буде вибрати пріоритети,або броньований смартфон або смартфон з високою продуктивністю

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@nightwolff, продуктивність мені не треба. Та і бронювати смарт я напевно зможу сам.  :multi:  Зварю йому залізне пуделко.

Блін... не можу витягнути з того телеграму посилання на свій акаунт. От інших показує, а мого не бачу.

Поділитися повідомленням

посилання на свій акаунт

Якщо захоче хтось поспілкуватися - запрошую у Телеграм.  @stryjko

Поділитися повідомленням

Надумав перевірити зазори в клапанах - нічого не розрегулювалося, тільки в 1-му клапані зазор зріс на 0,1мм.

А почав возню з машиною, бо потухла ліва фара. Відгнила земля на горшку - пустив окремим дротом під гайку катушки.

Надумав зробити запас бензину - злив з баку в каністру і залив у бак 30 літрів V-Power A-95-Євро5-Е0 по 35,19грн.

Тепер маю 40л у каністрах і повний бак + повний балон газу - можна кудись їхати. Збираюся до Києва.

Поділитися повідомленням

Надумав перевірити зазори в клапанах - нічого не розрегулювалося, тільки в 1-му клапані зазор зріс на 0,1мм.

а якщо наприклад я хочу міняти розпрідвал то його можна купити окремо чи обов'язково разом з "пеналом"?

повний балон газу - можна кудись їхати.

у нас вже майже тиждень газу немає (

Поділитися повідомленням

якщо наприклад я хочу міняти розпрідвал то його можна купити окремо чи обов'язково разом з "пеналом"?
Розподвал зазвичай продається окремо, а купувати з пеналом радять, щоб новий не бовтався у розбитому.

у нас вже майже тиждень газу немає (
У нас довго не було і раптом з'явився по 25грн. Наступного дня вже став 26, а ще наступного - по 27. Вже кілька днів майже на кожній заправці ОККО є по 27. Інші фірми не продають газ.

Поділитися повідомленням

распредвал лучше подберать под пенал, ибо в комплекте могут прислать все что угодно...

Поділитися повідомленням

а как подбирать?
А хрен його знає. Бувають вали трохи зігнуті - вибираєш, щоб туго зайшов, а воно всеодно тарабанить і тиск масла скидає. Я спочатку купував комплектом, а потім перестав - взяв собі вал від Ниви і катаюся.

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ, значит можно купить отдельно распредвал?а как подбирать?

магазин, базар

ну у нас это прокатывало, со своим валом пришел и померил. Щупы мож прихватить.

Поділитися повідомленням

Кілька днів тому заправився якимось супершелом і тепер суміш стала багата - прийшлося сьогодні підрегульовувати карб.

Ну і поставив літні колеса. 

Насилу відмив машину - чотири рази мив, милив і змивав. Якось так в'ївся той бруд - ледве відтер. Виглядало, що все іржаве, а помив - не так вже і страшно.   :)

Поділитися повідомленням

Ну що, народ - час черговий раз похвалитися.  :multi:

Правда часи такі - якісь напряжні. Колись би мотнувся кудись по світу за новими враженнями, а тепер прогулянка містом - вже щось. Подивитися практично нема на що - пам'ятники закрили залізними сітками і заложили мішками з піском. Шикарні вітрини магазинів тепер закриті ДСП, а вітражі храмів та мозаїка за бляхою. І все ж...

Наперед повідомлю - все не за мої кошти - просто подарунок. Завалила мене дочка пакетами з горішками - величезними - всякі фундуки, фісташки (не арахіс, а справжні! )))... Знає мою слабкість до них. І обтяжила це ще й запрошенням у ресторан "На мангал". Хотів на шашлички, але погода не вдалася. Будете у Львові - завітайте - м'ясо дуже специфічно приготоване - незвично м'яке - можна не жувати, а просто язиком молоти.  :multi:  Але не дешево.

І придумала доця тортури для старого з деменцією, як стверджують тут деякі, дебіла і маразматика - вручила новенький планшет Lenovo Yoga Tab 11. Так - зовсім не легке це випробування для недоумкуватого 70-річного старця. Але нічого - поверхнево опанував девайс, паралельно бавлячи онука на колінах.  :bp:

Я щасливий! Хіба миру бракує, щоб племінники та старший онук могли бути поряд, а не десь на фронтах.

Тримайтеся - все мине - переможемо ту вражу силу і заживемо!  :az:

Поділитися повідомленням

планшет Lenovo Yoga Tab 11

Цілий день лазив по магазинах міста - від західних околиць і аж до східних. Десятки магазинів та яток - майже марно. Ніде нема захисного скла екрані і чохла. Вже мало не позбувся того девайсу - фірмова обгортка виявилася дуже слизькою і планшет випав. Добре, що впав на м'який лінолеум, а не на керамічну плитку поряд. Зате придбав фактично за безцінь - 40грн. - перехідник для флешки.

З транспортом стало проблемніше - трохи маршрутів зняли із-за бомбування та ще й народу в місті дуже суттєво додалося. Та ще й таких, які міста не знають і мотаються туди-сюди. Вони навіть не можуть виразити внятно - що шукають. Вже пробував звертатися і польською, і англійською - безнадійно.  :multi: Російську навіть не розглядав - це ж все одно, що до звільненого з Бухенвальду звертатися німецькою.

Поділитися повідомленням

можна поклеїти універсальне якщо немає для цієї моделі
Пробували в кількох магазинах - не вийшло - якісь особливі пропорції екрану.

Поділитися повідомленням

Дуже вже остогидла мені червона гірлянда лямбди перед очима - таки зменшив рівень бензину в поплавковій. Можна було б ще трохи менше - може ще підігну. Почала краще заводитися гарячою і трохи зріс ХХ. Таки суттєво змінився бензин на заправках.

Поділитися повідомленням

Ну що ж - прийшла 71-ша весна - вже непогано.І не сам - взагалі супер!

SAM-1190.jpg

Поділитися повідомленням

Зайнявся Міні - трохи позадував пошкодження з балончика і поміняв рамку переднього номера - тепер з нержавійки. За зиму пообривався пластиковий захист дна - полазив знизу і прикріпив усе на місце.Поїхав на СТО, де мені за 880 грн. поміняли гальмівну рідину.

Таки мій гараж не годиться для обслуги Міні - важко вилізти з машини і практично неможливо обійти то авто. Старий я вже - бракує гнучкості.  :multi:

Поділитися повідомленням

Получается з 3 травня до сьогодні ніхто нічого не писав?
Не писали - тільки лайкали.  :bn:

Поділитися повідомленням

Надоїли мені іржаві плями кругом - вирішив то чистити, грунтувати - малювати. Для початку помив перетворювачем- а вони взяли і позмивалися. Ну що ж - замалював маленькі крапочки - джерело тих плям.

:bp:

Поділитися повідомленням

Ех - були часи - ділився враженнями від краєвидів Америки, чи міст Німеччини і Польщі, а тепер звідую місцеві , Львівські пам'ятки. Сьогодні пом'янули похованих на Личаківському кладовищі.

Неприємне - місяць тому дочка посадила гарні квіти на могилі моєї мами і сьогодні були вражені тим, що хтось все викопав - одні ямки залишилися. Дуже наприємно... Але що ж - таке тепер життя - може когось нужда заставила.

Ще одне враження - побачив багато свіжих поховань моїх знайомих і клієнтів. А я і не знав - думав - чому не дзвонять...

Тепер про інше - актуальне для теперішніх часів. Ось вхід на кладовище і відразу почесні поховання легендарних людей.

SAM-1220.jpg

Детальніше зупинюся на двох з них.

Напевно знаєте цього легендарного генерала. Навіть не потребує, щоб щось додати.

SAM-1222.jpg

Ще могила - один із засновників та ідейний керівник УПА. Дуже пишаюся особистим знайомством з цим Героєм. Там похована і його дружина - також активна учасниця УПА та наступної боротьби з совєцьким режимом. Вони відбули тривалі ув'язнення і тортури, але ми їм завдячуємо незалежність України. Для мене вони ще й батьки моєї куми. Фактично більшість того, що знаю про підпілля, завдячую їм

SAM-1221.jpg

А це пантеон нашим воїнам різних епох і воєн.

SAM-1204.jpg

SAM-1205.jpg

SAM-1206.jpg

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз