zappara 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2007 Голосеево, ул.Васильковская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 6 травня 2007 Grif zappara Ну наконец-то кто-то в одном районе; я на Китаевской (внизу пр-та.Науки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Cerber 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2007 незнаю писал ли я, ну вобщем я с Веноградаря... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 6 травня 2007 Печерск. "Кловская". Ул. Мечникова, 8. Товарищи, а кто кроме Евгения и 2-ешника на Печерске жЫвёДДТ? Можно было-бы встретитса как нить, между Дружбы Народов и Кловской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zappara 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2007 Ну наконец-то кто-то в одном районе; я на Китаевской (внизу пр-та.Науки) это возле переезда? потомушо, через день бываю там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zappara 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2007 Ровно от Киева 340км ул. Коновальця 26 здарова, а я родом из Ровенской обл. Березно. в Ровно тоже частенько бываю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dentes 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2007 А я вообще из Новомосковска, Днепро-ская обл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2007 м. Івано-Франківськ (західний регіон) А тут є ще хтось з Франківська??? Відгукніться!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ydo 3 Скарга Опубліковано: 29 травня 2007 Харьков, Салтовка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Domino 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2007 Соломенка, перед караваевкой. ул. Питерская Ура!!! сусед нашолся!!! :Yahoo!: ул. Уманская, Кар. дачи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 1 червня 2007 zappara Точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rek 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2007 Дарница.БВС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ostrige 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2007 MadPes Блин, только сейчас зачек, что мы почти соседи. Как-то идя в гараж (он по ул.Наумова, там в глубь возле ел.станции; наз. кооп. "Кировец") видел тебя на машине, но ты был быстрее меня, поэтому сигнализировать тебе смысла небыло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 25 червня 2007 ostrige Прикольно Моя машина стоит на стоянке возле новой поликлиники А по Чернобыльской каждый день на работу езжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morgool 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2007 Я в Донецке, возле мед. Института... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leidwesen 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2007 практически в Донецке (наездами) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scrapez 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2007 Я из Кривого Рога живу на Металлистов 7 (12 общага КПИ) почти каждый день тусуюсь на пр.Королёва 4 езжу с арбузом сзади, 100пудофф ктото видел меня,- каждый день на дороге... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mitynik 4 Скарга Опубліковано: 4 липня 2007 Харьков, Харьковский р-н Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Melkiy 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2007 Ул. Лукьяновская (не метро Лукьяновка, гора щековица) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rfalcon 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2007 п.Песочин (Харьков) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 16 липня 2007 Melkiy Сосед, а я на Лукьяновке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FlashKa 2 Скарга Опубліковано: 21 липня 2007 Буча)около 25 км от Святошина...Как получу права, а это где-то через пару месяцев, так и сразу же к вам на СХ приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sonic_sC 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2007 Луганск кв. Заречный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 26 липня 2007 2 Sonic_sC Соседи однако Только я ближе к Южному живу на Косиора Приходи сегодня на встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2007 KieFF, Дарница, Пражская. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах