Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Мужики кто где живет просто интересно знать кто откуда. Я на зодчих Борщаговка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
*DC* 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Я на Веноградаре пр.Правды. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чумак 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Я на Харьковском (перекрёсток Харьковского шоссе и Тростянецкой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Оболонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Я на Позняках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван V 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Я на Харьковском (перекрёсток Харьковского шоссе и Тростянецкой) почти соседи... я на Харьковском, в начале ул. Ревуцкого... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Во теперь можно оприделить нейтральную тереторию для встреч и покатушек в дальнейшем :D :wink: Она уже определена вообще-то... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2006 Она уже определена вообще-то... Опаньки зафонил Извиняюсь а где :?: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2006 Весна-Лето-Осень -- ипподром Зыма -- кафешка в Голосееве Тока нам пока что регулярности встречам не достает (( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2006 дарница!!!!!!!!!!1 место встречи "кабачок" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
saik 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2006 Белая Церковь 85 км. от Киева. Работаю на борщаговке Семьи Сосниных. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2006 Я на Веноградаре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gerzik 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2006 Оросительная (дарницкий фармацевтический комбинат) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2006 Что прям на комбинате обитаеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2006 Севастопольская пл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOSMOS 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 позняки - Драгоманова ! но наверное скоро перееду на Подол ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOSMOS 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 Я на Позняках. я так понял гдето на Затоне живешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 иван, я на волго-донской! давай найдемся сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOSMOS 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 иван, я на волго-донской! давай найдемся сегодня возмите и меня. сигодня вечером свободен. я на больничном. ща поеду чето с ручником сделаю. И своболден.! Плиз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 да невопрос! привет, кстати! если не ошибаюсь H5N1 - это птичий грипп, почему так назвался??? давай созвонимся 80675612045 я хотел просто пива попить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 и вообще предлагаю всем кто хочет найтись в родимой Дурнице и попить пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nik_2101 3 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 пригород, зеленая зона за "Теремами" :oops: периодически на Стадионной (Южный ЖД вокзал) :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2006 Я на Позняках. я так понял гдето на Затоне живешь? Да на затоне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOSMOS 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2006 так ! в кабачек на бочек никто и не приехал!!! ай я яй! но мы с Аликом попили пива! И познакомились!! :alc: :alc: :alc: :alc: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван V 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2006 дарница!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!и соседи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! кто пива хочет попить предлагаю в кабачке сегодня собраться( без машинок, именно чтоб попить!) отзвонитесь плз 80675612045 я за... можно в пятницу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах