DODGE 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 (змінено) Після довгого перебування на цьому сайті вирішив завести свій бортовик. І так, на початку серпня 2008р. получивши права, було вирішено купити дешеве авто, навчитись їздити і потім продати його. Їздивши по базарах я дивився за шістьорками, а тато за копейками (вперто наполягаючи що 2101 має міцніший кузов). В кінці серпня 2008р. ми нарешті купили: ВАЗ 21013 (CELDA) 1987р. колір: червоний (170 Торнадо) мотор: 1.2 КПП, ГП: рідне ходова: добита сидіння: трьох дверної іномарки кузов: дешевий тюнінг. На даний час: МОТОР: - 1.2 (гільзований) - роспредвал 213 - БСЗ ХОДОВА: - кап. рем. пер. ходової. Помальована попереднім власником, кузов спочатку здавався рівним, ідеальним, після тривалого її вивчання я побачив що була бита попереднім власником з двох сторін, деякі кузовні деталі негрунтувалися, а зразу малювались. Ще було виявлено тріслий передній ронжерон, і деякі неробочі дрібниці (дворніки 1 режим, печка 1 шв. і неробочий обігрів зад. скла). Ще трохи розкажу про машину. Із поломок на дорозі траплялося: - 3 рази обривало тягу газу. - обірвало кріплення переднього амортизатора. - незрозуміла неполадка з стартером. - обірвана балка. В загальному машина досить робоча, як то кажуть "жива", в любий час сів і поїхав. За півтора року їзди ставлення до неї змінилося в кращу сторону, спочатку їздив на ній чим по швидше, зараз почав шанувати, мало хто іномарку так шанує як я свою. Привик так до неї що необмінявби її нізаяку іномарку. В ПЛАНАХ: - в усіх дверях поставити суцільне скло (від 2105), + тоніровка,+ ЄСП, + дверні карти, + бокові зеркала (2105 з поворотніками). трохи нафотосшопив: - мотор 2103, + гільзовка, + розпредвал 213. - карбюратор Солекс 21053. - диски BDj 341. - сигналка, і багато електроніки. Змінено 11 березня 2011 користувачем DODGE Доповнення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 DODGE,хорошее начало, давай фото салона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Зовні нічого так, а там вже недоліки усинеш з часом. Може просто скло з обігрівом стоїть нікуди не пидключене... в 011 ж нема штатного підігріву скла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klim1979 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Нормальна робоча конячка! Ну, а на рахунок зовнішнього вигляду - головне щоб власнику подобалась!))) пс Які плани на майбутнє щодо машинки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 С виду вроде всё хорошо с машинкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Ще було виявлено тріслий передній ронжерон, Хоть заварил? На первом фото я надеюсь ето не она ети кирпичи веревезла?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Хоть заварил?На первом фото я надеюсь ето не она ети кирпичи веревезла?! А даже если и она Это ж конячка, а не музейный экспонат. Нормальная рабочая машина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Бедное авто... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sav 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 отличное авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ездун 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 А нафига ота байда на капоте (воздухозаборник). Толку от него - НУЛЬ! Когда-то ехал, шел дождь, так на том месте после дождя капли катались долго, пока не высохли! 90км/ч - все равно не сдуваются! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 (змінено) alex_zp" rel="external">Посилання Жилки в склі напевно пообривані, електро схему вивчив до останнього. <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_609007", false); </SCRIPT> Добавлено через 1 час 52 минуты Хоть заварил?На первом фото я надеюсь ето не она ети кирпичи веревезла?! Саме перше. Тільки на смотрову яму, і то в салоні, боюся возити щось тяще 40 кг в багажнику. Багажник в мене якийсь зігнутий в долину, напевно ронжерони, давно вже нічого не вожу, скоро куплю чохли в багажник і поставлю саб. тоді взагалі нічого. Змінено 25 лютого 2010 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 поставлю саб Незаменимая вещь при порванных Лонжеронах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Дмитрий $" rel="external">Посилання Передній ронжерон поварений, а на задніх невиявлено ніяких дефектів.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_609173", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 DODGE, ты почему здесь ШИФТ повышаеш ? согласен с Димой, главное кузов и движок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 (змінено) Продовжую: Першу зиму провела в недобудованому гаражі. Було досить багато часу і зайнявся підсвіткою: А це мій підлікотьник, був без дна. Зробив дно і заодно підсвітку. Мій салон: Нарешті настала весна, і мій перший виїзд: Після 2 місяців їзди, в один прекрасний день, недоїхавши до дому 1км. мені обірвало балку, колеса димілися як їхав. Став на кап. ремонт передньої ходової. Робив з другом у одного майстра-зварщика. До ремонта: Під час: Було замінено: - балка (кооперативна) 240грн. - рульові тяги Трек. - шарові Трек 4шт. 180грн. - сайлен блоки Трек. 200грн. - нижні речаги б/у. - стабілізатор б/у. - пружини б/у. - амортизатори б/у. - вставки ронжеронів. Також було вирівняно піддон, машина була досить низька поров частіше чим заправлявся. Після ремонта піднялася аж забагато: Тиждень була обкатка перед розвалом-сходженням, перші дні після ремонту машину невпізнати, відчуття супер. Приїхав на розвал сказали що нижні шарові пішли (як так за тиждень, щей Трек?), і підшипники лівого колеса, всьо негайно було поміняно працівниками автосервісу. Змінено 8 квітня 2010 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Дно багажника посмотри, мож до тебя таскали кирпичи, и его прогнуло( если не гнилой вронять и приварить уселители. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 DODGE,на светодиодах надо было подточить верх, тогда свет был бы рассеяный а не направленный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 blade2008" rel="external">Посилання Такі світодіоди необовязково спилювати, просто телефон так знімав. Прикольно світились, тепер буду класти 06 прибори в рідну панель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 (змінено) 2009р. кінець літа, машина стала пити забагато масла (2л/100км), став на ремонт. Хотів зробити форсірований мотор не вийшло, надто дорого, Самий ремонт мотора виніс 4500грн. простіше булоб купити 2 мотори 03 і зареєструвати, неподумав. А мотор то нестав сильніший після такого ремонту. Було зроблено: - гільзовка блока. - шліфовка, поліровка колінвала. - головка блока 21213 б/у. - БСЗ. - муфта, маховик.. - масляний насос. - покраска блока red. Сила не збільшилася, тільки переключатися стала швидше, при швидкості 50км вже хоче четверту передачу. Приміряв якось задні червоні поворотніки, класно виглядають під колір машини як виглядатиме. під час купівлі: з червоними поворотніками: Ще було дещо куплено: Трос ручніка малий - 20 грн. Провода + шланг карб. Замок передній правий - 45 грн. Зарядне - 260 грн. . Клемозажимач - 60 грн. - Колодки тормозні - MasterSport - 96 грн. - Циліндрик тормозний 2105 - 33 грн. Змінено 26 лютого 2010 користувачем DODGE Доповнення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dima9 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 за сколько брал вставки лонженронов? ты когда вставки менял двигатель снимал или можно с двигателем заменить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 Сила не збільшилася, тільки переключатися стала швидше, при швидкості 50км вже хоче четверту передачу. Меняй КПП и редуктор и почуствуешь, что ж ты хотел, при 100 переключать чтоль . муз. провода Особенно белый . За красные повороты могут гаишники приколупатся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 (змінено) Dima9" rel="external">Посилання Ціну не памятаю, приблизно 35грн. тоді. Мотор не знімали, мотор стояв на домкраті масляному. vadim" rel="external">Посилання Думав ставити редуктор 4.1 але вона немає сили при розгоні, помінявши КПП або ГП вона стане черепахою. Ще не знаю яка в неї максимальна шв. так як зараз проходжу обкатку.. Змінено 26 лютого 2010 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 Ну после обкатки она и побежит резвее . Карбюратор настроить не пробовал? Может проблема в нем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 vadim" rel="external">Посилання Може бути, здається трохи переливає. Майстер коли робив мотор перебрав його, сказав ще трохи поїздить, але з часом поміняєш. Вже давно шукаю Solex 21083, ніде нема одні ДААЗ 05 є, і ще якісь АТ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 Думав ставити редуктор 4.1 але вона немає сили при розгоні, помінявши КПП або ГП вона стане черепахою. Ще не знаю яка в неї максимальна шв. так як зараз проходжу обкатку.. У меня 2102: 1,2 л., редуктор 3,9 и КПП 5 ст. и тоже сомневался что не потянет, однако тянет нормально. Твою должно тоже нормально тянуть если двиг нормально сделан. А если в планах двиг 1,5 - то редуктор меняй и никого не слушай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах