vet 5 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Одне питання про стаб, від зверху вперся в редуктор, то нічо чи тре буде його переставляти? Не-а, не пойдет. Ищи положение, в котором у него будет хотя бы пол сантиметра запаса, т.к. когда машина просаживается или подпрыгивает стаб чуток ходит вперед-назад. Регулируй, крутни хомуты, те что за мост цепляют чуток вверх - изгиб стаба должен стать выше от редуктора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 DODGE,купи в автомагазине КАМАЗовское зеркало, само зеркало, не в сборе, пойди туда где режкт стекло, и пусть обрежут сколько надо. У у меня папик так сделал на омеге. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 vet" rel="external">Посилання дякую, а то я так би й далі їздив. MORDA" rel="external">Посилання буду шукати б\у, таке скло, і сам попробую вирізати, тоже дякую за пораду.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_693675", false); </SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_693659", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 без двойного переднего- задний безполезный! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 без двойного переднего- задний безполезный! Они каждый выполняют свою функцию и один другого не касаются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 WAZ, верно, но дополняют друг друга. Когда жопа не кренится а перед как пакет майонеза в поворотах на родном стабе, то задний действительно бесполезен, т.к. не показывает себя на все 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Вчора взявся за передню ходову, зробили тільки праве колесо, поміняв обидві шарові, поставив тоншу гуму над пружиною, а також врізав пружину на один виток, і всеодно вона високо стоїть. А тут незнаю по яким причинам колесо трохи пішло вперед: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 DODGE, У тебя между резиновыми втулками реактивных тяг и ушами кронштейнов есть зазор, или ты стягивал их вплотную к резинкам? Имеются в виду отмеченные места: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 (змінено) alexdoc" rel="external">Посилання короткі тяги троха туго заходять на кріплення. А як повинні? Подивився до верхньої шарової, зняв захисний сальник, а там замість смазки щось похоже на глину, коротчу суха в середині, тому так скоро пішла виробітка і утворився шат в ній. Я попробував нові шарові покрутити таяк по різьбі, вони всі прокручуються. Так повинно бути?<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_694600", false); </SCRIPT> Змінено 1 жовтня 2010 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 короткі тяги троха туго заходять на кріплення. А як повинні? Мне самому интересно, как должно быть. У меня в отмеченных местах зазор до 0.5 - 1 см. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 (змінено) alexdoc" rel="external">Посилання Значить туго, бо вони в мене немали ніякої виробітки. Сьогодні цілий день обклеював ізоляцією, трохи вібри, і поролонами передню частину в салоні, дешевий варіант, а навечір збираюся робити праве колесо, і обовязково двойний стаб: <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_694622", false); </SCRIPT> Змінено 1 жовтня 2010 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 DODGE, Йакорный бабай!! Ты б гадость рыжую поубирал, потом заклеивал. Негоже так делать. Зачисть что можешь хорошенько, преобразователем намажь, как высохнет - загрунтуй, а потом уж вибру-шумку. Иначе рискуешь через время получить там вентиляцию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 vet" rel="external">Посилання з долини там де іржа я неклеяв, навесні буду обробляти дно з обоїх сторін. Щойно зікінчив праве колесо, подвійний стаб, невдалося поставити бо пообривало різьбу в болтах. Завтра буду просверлювати лонжерон наскрізь, і давати нові болти. Всеж таки сьогодні виїхав з гаражу без стаба. Машина стала мякша, стійкіша, і опустивши її амортизатори почали ліпше робити, навіть без стабілізатора машина в повороти йде прекрасно, колеса перестали дребежати. Але є одна проблема, ліве колесо пішло в перед на 2см. <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_694707", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2010 Нарешті зміг гідно оцінити ці чуда техніки, в повороти йде прекрасно, рульом стало лекше крутити на поворотах, раньше руль тре було насилу вивертати, а зараз однією рукою. Трохи жостка, зато тепер можна оцінити на "4+" . Думав вже всьо по роботі, лишилось було піднести зад. стаб. і зробити розвал, але вчора замітив що права сторона вище стоїть, заду дуже замітно бо там нема ваги. Незнаю в чому причина, заді вроді нічого нечіпав, передні пружини одинаково різав, двойний стаб я думаю що неміг би таке зробити. Незнаю за що братися, підкажіть хто мав з цим проблему? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Недавно знов спинили за 06 бампера, ледве відпустили. Я відразу поїхав на ринок шукати 011 бампера, знайшов тільки задній в більш-менш нормальному стані за 50грн. з часом помалюю його в чорний колір і края позрізаю щоб крила не дерли. Підкажіть що в мене за головка блока? З сторони трамбльора там де в кожного пише (21011-1003015-10) в мене пише "Сделано в России", а з сторони колектора є виїмка потім пише -1003015-10, чия то головка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 DODGE, когда ГАИ останавливает с подобными предъявами смело посылай их. Не имеют права, завод производитель сам пишет на упаковке ВАЗ 2101-07 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
КОТЯРЯ 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 привет! а подскажи у тя бампера от какой модели? и трудно ли подключать светодиоды? и за сколько взял подлокотник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 КОТЯРЯ" rel="external">Посилання Зараз 011, раньше 06. В світодіодах нема нічого складного, можна самому спаяти, а можна купити всьо готове, що зараз тільки не продають . Підлікотьник саморобний, широкий.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_703906", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 з часом помалюю його в чорний колір Видел копейки с такими бамперами, уродство редкое. края позрізаю щоб крила не дерли. Это ж не 06 бампер, он ничего не трет. Если ровно висит, конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 alexdoc" rel="external">Посилання А що робити з таким ржавим, царапаним бампером, щей побоках надломаний. Видів чорні матові бампера, вигляду ясно що нема, але також видів чорні з блєском, досить нормальний вигляд. Ще не знаю чи буду малювати, всьо залежить в якому стані знайду передній бампер. <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_703962", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 А що робити з таким ржавим, царапаним бампером, щей побоках надломаний. Повари, отполируй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 Вот і нарив передній бампер, щоправда в жахливому стані, без гуми, навіть показувати його не буду. Вигляду нема, зато тепер попре ментів спокійніше їздити. Тепер з такими бамперами нема охоти вкладати в неї, чи робити з неї щось. Тепер вирішив збирати гроші на форсіровку свого клячого мотора. Смисл з короткими шатунами відпав, вирішив з поршнями (ТРТ 79.0), хоть і не найкращий варіант, но порившись тут на форумі більш оптимальним варіантом багаторічної служби цих поршнів є спокійна їзда і тільки 92 бензину, що не повинно призвести до детонації і руйнуванню поршнів. Сподобався мені її вигляд без бамперів: А з допомогою Пфотосшопа виглядає вона патресающе, акбиж то не було заборонено так їздити, яб одразу позаварював кріплення, і може оптику Golf 2. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 Вот не понимаю я ГАИ-шников. У нас никого не трогают за '' чужие'' бампера. Более того сосед мотается на 05-й вообще без бамперов уже 5-й год и не кто его не трогает!!! А машина хорошая. Что внутри что снаружи!!! И розкраску выбрал со вкусом. Мне очень нравится!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Поміняв задні бризговики на універсальні, а також прилаштував прибор тиску масла на стойку. А це передній бампер, на деякий час буде: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 Знову виникла проблема з заднім стабілізатором, болт який кріпить стабілізатор до моста зачіпає аммортизатор, з обоїх сторін. Новеньким аммортизаторам прийшов кінець. В загальному машина бігає прекрасно, трохи довго тре прогрівати із за різаної каструлі, як тільки впаде сніг зажену в гараж на всю зиму, і зразу візьмусь різати задні пружини і міняти потолок. Роздумував якось про реєстрацію безбамперного кузова якщо таке можливо, весь інтернет перерив нічого подібного не знайшов, але що зараз за гроші тільки не реєструють, коли буду проходити ТО тре буде запитати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах