HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 @HDRinge, Хотелось бы на Жугуле на бензине будет шибко дорого... 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Помню еще Витя - Vertu приезжал на день, на осеннюю встречу а не на выставку. И в ночь обратно домой. Как бы то же не 5 км ему ехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Помню еще Витя - Vertu приезжал на день, на осеннюю встречу а не на выставку. И в ночь обратно домой. Как бы то же не 5 км ему ехать. С Черкас ехал... блин, то была самая крутая сходка!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Тем кто не с Киева завидую. Они пить могут на пробеге Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Шо за люди, им токо пить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Тем кто не с Киева завидую. Они пить могут на пробегеЯ колись на Зосю приїжджав - не пив, бо на машині. А що за свято машини, без самої машини?Моїй якраз 49 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 пробег будет в любом случае, сколько бы машин не было) естественно, если больше одной Присоединяюсь, у меня с недавних пор уже 3 жигуля, так что минимум один я в Киев на 19-е доставлю, кому по дороге со мной (Умань, Жажков, Белая Церковь) - могу подбросить. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 пробег будет в любом случае, сколько бы машин не было) естественно, если больше одной Присоединяюсь, у меня с недавних пор уже 3 жигуля, так что минимум один я в Киев на 19-е доставлю, кому по дороге со мной (Умань, Жажков, Белая Церковь) - могу подбросить. о, будет круто, познакомимся в живую так сказать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 Тем кто не с Киева завидую. Они пить могут на пробегеЯ колись на Зосю приїжджав - не пив, бо на машині. А що за свято машини, без самої машини?Моїй якраз 49 років. Значит тебе не пить в след.году. А в этом можно без машины, и пить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2020 А в этом можно без машиныМені дешевше машиною приїхати. А випити я можу коли завгодно - було б бажання. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 @VETERAN, то можна розцінювати твої слова, як "я буду, чекайте на мене"? @debyt, будемо раді бачити, приїжджай!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2020 можна розцінювати твої словаРозцінювати не потрібно. Якщо я щось вирішую - говорю прямо і однозначно. А поки що це просто балаканина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 Народ, я конечно все понимаю, мы родились и выросли в стране, где религия считалась опиумом для народа, но делать сходку в день Пасхи, это как по мне как то не правильно. Мое мнение - дату нужно менять, иначе, на мой взгляд вряли кто то вообще соберется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 Мое мнение - дату нужно менять, Как по мне , так хорошая идея. К теще на поминальный день еду и буду где то 23-24 го . С удовольствием прицепился бы к Петру на общих паях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2020 буду где то 23-24 гоА я точно буду в Києві 16 травня - ану давайте всі переносьтеся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 Кстати да, в этом году 19 Пасха. Для многих это семейный праздник. Так что 25-26 предлагаю 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 Окей, давайте 25апреля 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 а мы здесь получается не семья?( уже по 8-10 лет вместе если не больше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 а мы здесь получается не семья?( уже по 8-10 лет вместе если не больше я не понимаю чем им Пасха не дает приехать на пробег... ну хотят - пусть будет, абы приехали, в чем я сомневаюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 не ну там вроде w126 и дебют говорили что смогут приехать, этим людям я верю что не просто так говорят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 а мы здесь получается не семья?( уже по 8-10 лет вместе если не больше Для пасха это время поездок по родственникам. Ты к ним не относишся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 Для пасха это время поездок по родственникама где это написано? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 Для пасха это время поездок по родственникам а где это написано? Не умничай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2020 Для пасха это время поездок по родственникама где это написано? сами себе придумали... не обращай внимания Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shepherd 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2020 Постараюсь быть ))) Сто лет не катал на пробеге уже ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах