preodol 3 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 Кто знает, что за модель-десять лет хожу мимо нее и не могу определить Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 (змінено) preodol, какоето корейское или японское, древнее, древнее... Змінено 9 березня 2010 користувачем Wild Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 Похож на приколхоженный фиат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 очень информативный ответ,если когда то у меня возникнит такой вопрос то то я теперь буду знать к кому обратится какоето гавно корейское или японское, древнее, древнее.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
niki 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 Не ТРАБАНТ ли это????!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 Не ТРАБАНТ ли это????!!!! точно нет cqe, похоже на даихатцу, но я неуверен! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 А помоему больше на трамбант,похож Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 а зачем тебе это авто? ездить будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 Это 2-ешник свою двойку так затюненговал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 может субару? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 импреза ранних годов выпуска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 итальянец иночченти итало копия мини английского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 (змінено) итальянец иночченти итало копия мини английского похожа, но не совсем. Вот здесь фото и описание иноченти: http://cole.ru/77.htmlars.4s" rel="external">Посилання Но то, что это не Трабант - 100 % Больше всего похожа на Дайхатсу Мира 1980 г.в., но у той фары квадратные вровень с капотом и линия капота более покатая. Вот здесь есть фотки всех старых моделей этой марки: http://www.daihatsu.com/brand/craftsmanship/classical/flash/" rel="external">Посилання Угадываем дальше ... Змінено 9 березня 2010 користувачем alex_lys Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bari 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 а мне кажется что это что-то вообще Индийское и мне кажется что то папа вот этой тачки Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shaman 7 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 а не хонда ли это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 Shaman, я тож думал, но ненашол похожего ничего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 LANCIA A 112 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Retrolover 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 Я считаю, что это какой-нить японский Датсун, прародитель Ниссана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 CrazyVano, угадал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 LANCIA A 112 похоже она Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 интересно какова года она у тебя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 Угадуйте))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arvid 3 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 CrazyVano, фото сзади есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Зад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 алпине А112 ну как бы инноченти и ланчия очень близко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах