Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 Так от- тепер бачу, що стрілка в'яло піднімається, і бреше на 10-15км. Що порадите? разбери приборы (сними стекло) и сними стрелку. Подключи всё назад в машину (без стекла и стрелки). Разгони по ЖПСу машину до 60 и при равномерном движении нацепи стрелку на ось. Слегка пристукни по стрелке ручкой отвёртки чтобы она плотно села. Есть ещё способ дрелью крутить, но нужно знать обороты при которых стрелке соответствует определённая шкалой скорость. Может кто и подскажет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Дякую. Чудова ідея. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2011 (змінено) Привод робочий, тросики міняв два (на ВАЗ 2101, казали довший якраз), маю дві панельки для експериментів. І один і той же симптом: якщо в панельку вставити трос, але не прикручувати його (вставити до кінця, і міцно тримати), і так їхати, воно не тріщить, стрілка рухається плавно, все добре. Як тільки більше половини закручу трос, відразу тріск починається. Те, що довший, навряд, бо на двох тросах писало ВАЗ 2101. І поміняти на коротший не зможу, бо кожух то довгий, а кожух міняти - запара, вже раз міняв. Коли в спідометр вставляв спічку і крутив швидко, то стрілка рухалась нормально, без ривків. Вихід один - щось не правильно під`єдную, але ж блін, в приборку трос входить без перекосів, рівно, так само в привод. Коли приборку знімав і їхав, то трос крутиться добре, руками його не втримаєш, без проскоків. Ось пробував не до кінця закрутити трос, то стрілка рухається, більш-менш плавно, але я втикнув 5-ту, а воно тільки 40-45 показує... хоча раніше (на слух і так, більш-менш орієнтуюсь), то на 5-й після 60-ти вже їхав. Значить бреше спідометр. Тому вже не знаю, що робити. Буду пробувати з двох приборок щось ліпити до купи. Тим більше ту приборку, яку маю "на запас", 100% робоча, тільки зняли з авто, а у мене такі ж симптоми, блін. Якщо щось взнаю чи вирішу - напишу, а поки буду радий любим порадам. Хоча, що тут радити, в темі вже все обсудили, так само я вже все перевірив, і залишилось 2 варіанти - тросик довший (хоча тут вирішенням було б - прокласти його без загинів, і не допомогло), або щось не так під`єдную, але блін робив раніше це "на ура", а тут разів 30 знімав і ставив, змащував, все те ж... ================================================ Проблему вирішив! Щоб не писати тут, даю посилання на повідомлення у іншій темі: Посилання Змінено 3 січня 2012 користувачем AnDruWa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ламбарджигулини 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 Вобщем у меня такая засада, два дня на нынешнем морозе машина постояла, прогрел, начал ехать, скорость, стрелка дошла до 40 потом упала и все, ни стрелка, ни километраж не крутит. Это трос? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 27 січня 2012 Ламбарджигулини, рекомендую перед написанием поста самому проанализировать предыдущие посты одноклубников по теме, а также работу механизма - в данном случае могут быть несколько причин неисправности: 1. Неисправность привода спидометра или ответной шестерёнки на валу КПП. 2. Неисправность тросика спидометра. 3. Неисправность самого спидометра. 4. Другие, типа не навинчена стопорная гайка кожуха тросика на спидометре или приводе спидометра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Furman 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2013 Добрый день у меня проблема такая: стрелка показывает а километраж нет, я так понял шестерёнки менять надо, а нет ли ссылки где есть фото или видео подсказка как это сделать. Заранее спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах