Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

але неможу знайти болт який має вкручуватись між ними

Зображення

регулировочная тяга 2110 кажись он называется

да, для получения контрагайки - отпили ножовкой кусок кусок от стандартной ступичной гайки, они тоже бывают с левой и правой резьбой и подходят в данном случае

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
tickoner, в первую очередь проверь зарядку! и преді если не ножевіе на предмет контакта.

а як її провірити? в мене чогось гріється перший запобіжник..запобіжники звичайні

nemez,тягу вже зробив і поставив на машину

ніколи не думав шо міст може так вправо зміщуватись, стягнув тягу і все ок)

Поділитися повідомленням

на задней правой стойке накладка вверх ногами, переверни

Добавлено через 7 минут

проблемы по электрике от того, что ты запустил пропеллер на общую цепь зажигания

попробуй ради хохмы подключить его через предохранитель ампер на 10 напрямую на клему АКБ, и увидишь, что проблемы отпадут..

Или нужно сделать толковую развязку через реле с проводами нужного сечения

Добавлено через 4 минуты

Да, и по поводу гемора со светом - п.доватая конструкция, нужно и на свет делать развязку через реле. Она на тройке отсутствует, как и в общем на ранних жигулях в целом, большие токи коммутируются подрулевым, отчего подгорают контакты и свет мигает, потом пропадает совсем..

Еще такое бывает на раздолбаном замке зажигания, ибо свет запитан от этой цепи

Поділитися повідомленням

tickoner,

За сколько ты брал новый радиатор? А то в моем течь усилилась - дальше с заменой тянуть нельзя (он и так 5-й год течет).

Так это твою троечку во Львове толкали постоянно?

Поділитися повідомленням

Согласен с Серёгой ("Немцем") на 100%.

Все серьёзные потребители электроэнергии в автомобиле (электровентилятор, ближний и дальний свет, противотуманки и т.д.) лучше запитывать через отдельные реле, при этом силовые провода нужно использовать не менее 6 кв.мм.

Поділитися повідомленням

tickoner,

За сколько ты брал новый радиатор? А то в моем течь усилилась - дальше с заменой тянуть нельзя (он и так 5-й год течет).

Так это твою троечку во Львове толкали постоянно?

ага, там була єдина тройка)

радіатор за 240 грн

на задней правой стойке накладка вверх ногами, переверни

Добавлено через 7 минут

проблемы по электрике от того, что ты запустил пропеллер на общую цепь зажигания

попробуй ради хохмы подключить его через предохранитель ампер на 10 напрямую на клему АКБ, и увидишь, что проблемы отпадут..

Или нужно сделать толковую развязку через реле с проводами нужного сечения

Добавлено через 4 минуты

Да, и по поводу гемора со светом - п.доватая конструкция, нужно и на свет делать развязку через реле. Она на тройке отсутствует, как и в общем на ранних жигулях в целом, большие токи коммутируются подрулевым, отчего подгорают контакты и свет мигает, потом пропадает совсем..

Еще такое бывает на раздолбаном замке зажигания, ибо свет запитан от этой цепи

ось така схема в мене:

Зображення

а стосовно фар я вже поняв шо тре через реле, бачив як хтось на 2103.ру так робив..

Змінено користувачем tickoner

Поділитися повідомленням

Шо це за схема?

А где +12 с акума?!

та вот якраз нема)

хтось може в пейнті намалювати таку як мені треба?

Поділитися повідомленням

недавно було встановлено дзеркальце 2103, обміняно на вентилятор і докуплено молдінги арок і порогів у Alf_03(в прекрасному стані)..

фоток покищо нема, будуть скоро..

продав магнітолу, шукаюю кращу..

останннім часом не займались машиною, в вівторок здаєм з братом диплом і з середи займемось авто- шукаємо рихтовщика, щоб оцінив що треба підварити..

фото ніштячків трохи згодом)

Поділитися повідомленням

сьогодні було зроблено багато роботи:

замінено пружини і амортизатори. Пружини нивовські, ззаду -3 витка, спереду -1 виток, амортизатори: спереду " rel="external">ПосиланняBILSTEIN BNE A344(газові), ззаду - MONROE Е-1149 REFLEX(газові)

пару днів тому поміняли головний циліндр зчплення(АГАТ), але сьогодні тріснув шланг зчеплення, тому поставли новий шланг,магістраль і робочий циліндр(АГАТ)

фото ніштяків:

Зображення

покишо нема фото на скільки машина стала нижчою(завтра сфотографую), перед заміною була така:

Зображення

Зображення

Зображення

після заміни пружин і амортів, машину просто не впізнати, в поворотах не крениться, на ямках працює ідеально. В найближчих планах ще поставити передній здвоєний стаб і задній, розтяжки.

Поділитися повідомленням

какие лучше- монро или бильштайны??

ше не встиг оприділити, скажу тіки що монро дорожчі..

Поділитися повідомленням

А не низковато? А вдруг что очень тяжелое в багажнике везти?

Хотя смотрится прикольно.

Поділитися повідомленням

на днях замінили передні тормозні диски Автореал, старі вже своє віджили..але тре напевно ще поміняти колодки, бо наполовину стерлись десь за 3 місяці..

А не низковато? А вдруг что очень тяжелое в багажнике везти?

Хотя смотрится прикольно.

сьогодні їхав по бездоріжжю, то трохи чіплявся вихлопною..а на рахунок, якщо поставити шось в багажник, то ззаду їхало в машині 5 чоловік, машина майже не просідала..

Змінено користувачем tickoner

Поділитися повідомленням

Я тут помітив в тебе диски"дуже рівні" , вібрації по кузову нема,а руль? Думаю, що на 80-90 валить нормально, прокатай диски, підвиски жалко...

Якщо є питання по прокатці(як оприділити чи вирівнявся, і чи взагалі можна пиши(рихтую,катаю вже 2 роки,на вирадок розвода) )...Якщо хочеш...

P.S. підкажи як створити новідмлення на форумі, ато не получаєтся...

Змінено користувачем slavik2861

Поділитися повідомленням

Я тут помітив в тебе диски"дуже рівні" , вібрації по кузову нема,а руль? Думаю, що на 80-90 валить нормально, прокатай диски, підвиски жалко...

Якщо є питання по прокатці(як оприділити чи вирівнявся, і чи взагалі можна пиши(рихтую,катаю вже 2 роки,на вирадок розвода) )...Якщо хочеш...

P.S. підкажи як створити новідмлення на форумі, ато не получаєтся...

диски тре прокатаи однозначно..

всмислі створити повідомлення?

Поділитися повідомленням

Як ти створив повыдомлення про свою машину?

не загрязняй тему! В розділі "Авто одноклубників" клікаєш "Новая тема" в кутку лівому

Поділитися повідомленням

вирішив зайнятись обшивою багажника, бо він в такому стані шо чистого нічого неможливо перевезти..купив 2 м погонних ковроліну(метр погонний-2,2 м) ціною 44грн за 1м..

ковролін ось такий (товщина десь 2-3 мм):

Зображення

Зображення

Зняв пластмасові деталі багажника і заклеїв тріщини епоксідкою та скловолокном:

Зображення

ковролін трохи жорсткуватий, перед тим як клеїти я його замочив в воді і помяв трохи, вроді став мякший..потім, коли він ще мокрий, я натягнув його на деталі(наскільки це було можливо), і закріпив прищепками, щоб коли він висох то набрав форму..так легше потім клеїти..

вже обклеїв дві деталі:

Зображення

Одним словом - ковроліном обтягувати дуже геморно. але ми не шукаєм простих шляхів.Покищо мене задоволняє виконана робота). Оббивку мабуть буду чіпляти на саморізи..Можливо зроблю якийсь ящик для інструментів, але тре такий шоб нічо не тарахтіло..Ще незнаю що робити з запаскою, адже вона закривається "шторкою", можливо ту шторку теж обклею ковроліном або придумаю щось інакше..:bn:

Поділитися повідомленням

tickoner, Я как раз собираюсь проделать туже процедуру. Но более мягким ковролином. Давай отписывай потом что и как получилось...

Поділитися повідомленням

пластмасові деталі всі обшив, покищо з дном нічо не роблю, тре купити фанеру і дочекатись Довгого, в нього електролобзік..

зара роблю подіуми в кік панелі:

Зображення

робив стандартно: склепав каркас, натягнув колготки, обклеїв епоксидкою з скловолокном,зашпаклював, пошліфував..зара обшиваю чорним дєрмонтіном..

Також сьогодні прочистив систему охолодження таким вот засобом Lavr" rel="external">Посилання ,проливав воду поки не стала чистою, потім залив 5 літр тосолу, але як бачу треба ще, завтра докуплю, доллю..хз скіки то тре лити..

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз