Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Ну що ж, почнем:)

ВАЗ 21013, 1981 року народження, об"єм 1,2. називається Жабенятко:)

Машину купив мій дідо, проїздив загалом не багато, але точно сказати не можу, бо не знаю, але це і так не має значення, бо рідного фактично нічого не залишилось вже, і можна рахувати її 2007 року народження:multi:

За цей час була одна капіталка, всі ремонти дідо робив сам, оскільки машини - це було його все життя, все життя працював водієм на вантажівках. єдина проблема яка була це кузов, а точні зовнішні його елементи, крила, фільонки дверей.

Машина не мала жодного ДТП за всю свою історію. Мала тільки два пошкодження, перше це брат вчився їздити і помнув трішки задню дверну фільонку, і друге, це вже я вчився їздити і зробив маленьку мятину, десь 10*10см на лівому передньому крилі. і це все:) і Слаба Богу!

Взагалі це все було не просто, бо ніхто, навіть батьки, не вірили що з того жигуля ще щось можна нормальне зробити, всі радили щоб краще викинути ті гроші на покупку старенької іно, або хоча б зубила, а я цього якраз кардинально не хотів, я навпаки прагну зробити все, вдосконалити і отримувати задоволення!:)

Ось пару фоток якою вона мені дісталась:

Зображення

Зображення

А це вже теперішні фото:

Зображення

Зображення

Хочу ще додати, що я поки просто студент:) відповідо маю невеличкі можливості і маю велику хворобу на тюнінг:bm:

отже, що я маю на даний момент:

Кузов:

За роки експлуатації дідом, авто дуже добре збереглось, власне сама основа кузова. Всі нутрощі було просто суперово змащені, плюс дідова акуратна і спокійна їзда зберигли дуже добре основу кузова. А от зовнішній метал мав дуже поганий стан. Було проведено довготривалі роботи майстрами над кузов, 3,5 місяця. Було замінено повністю всі 4 дверки, 4 крила, задні лонжерон, все дно багажника, зробленого багато підсилень по кузову, про які я і сам толком не знаю:bn:

Зображення

Зображення

Зображення

результатом дуже задоволенний:bp::af:

як ви бачите, тепер нема форточок:bp: бокові вікна тоновані, тонував сам. і дзеркала в колір.

Двигун:

Двигун був робочий, але вирішили одразу зробити повну капіталку.

Зображення

Капіталка робилась повна, а не як в нас деякі роблять... Робив спеціаліст і дуже добре і дуже якісно. Це доречі перше шо було зроблено в машині, від тоді як я почав нею володіти.

Зображення

- масло півсинтетика Castrol Magnetic 10w40

- карбюрато Солекс 2108

- БЗС (безконтактна система запалювання)

- свічки NGK

- 6-ти пелюсткова крильчатка:-)

- обрізана кастрюля:multi::multi:

Зображення" rel="external">Посилання

в планах заміна двигуна, але це під питання.

Трансмісія:

- коробка сток

- редуктор 4,1

в планах 1R:ah: але це теж ше не скоро і взагалі під питання.

Гальма:

- колодки Feredo

- задні колодки більші від 06(сам не знав шо вони в 06 інші:bn:)

- повністю новий ручнік :af: блокує колеса просто бомбово, сам раніше не знав шо жигульом можна так проходити повороти:multi:

в планах гідро ручнік! вже частина готова, і буде він стояти в найближчий місяць-два

Підвіска:

- газові амортизатори KYB Excel-G

- передній подвійний стабілізатор

- здвоєні реактивні тяги

- розпорка

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

в найближчих планах заміна всіх шарових на підсилені, обрізка пружин і нарешті задній стаб(зроблений з стаба 2108)

ну і з часом: підсилення ричагів, поліуританові сайлентблоки і поліуретанові втулки стабілізатора

Кулка::multi:

диски сток 2106 білого кольору з маленькими ковпаками помальованими в білий:)

гума Bridgestone 175/70/13

фігні всякої купувати не хочу, якщо б купляв диски, то тільки ковку і мінімум 14 розміру. але + резина, це все дуже дорого коштує, тому їжджу так і ні краплі не шкодую, мені навіть подобається:)

Салон:

а ось тут певно найоригінальніше:af::af::af:

але поки воно не буде все повністю готове, нічого не покажу і не розкажу.

єдино шо скажу, так це жодної рідної деталі, все перероблене, перетянуте, перемальоване і тільки чорний і зелений колір, більше ані краплі іншого.

можу викинути хіба фотку карт дверей:) перетянуті в два кольори шкірзамінником, з фігурними швами, і пом"якшенням + ручки від 06

Зображення

а решта буде потім:)

стосовно музики, то я слухаю звук двигуна:multi: мафона поки ніякого нема:) але він буде, з акустикою і обов"язково 7" монітор з DVD

ну загалом поки все:)

Змінено користувачем WAZ

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Приятно читать на украинском языке, практически без суржика. Сразу понятно, что человек со Львовских краёв. В центральной области это редкость.

Не плохо начал работу над машиной. Продолжай в том же духе ;)

Если бы диски поменял - "був би повний залік" :)

Поділитися повідомленням

до настоящей Жабенятки ещё очень, очень далеко!

NeoN4ik, якщо ти маєш наувазі Російську лягушку-квакушку, так я на неї абсолютно не рівняюсь!!! і назва Жабенятко була дана ше тоді, коли я інтренету навіть не мав! і абсолютно не знав тої машини! і їх рівняти нема чого. я простий студент, який своїми силами потроху робить машину. а він чувак який має не мало бабла і робить тупо шоу кар, шоб перед пресою показатись і т.д. і взагалі мав би я купу грошей і можливостей, авто би було суто ралійне.

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

slim_painter, То коли буде вже все готове? Салон зокрема?

В правильному напрямку рухаєшся. Закінчуй і виставляй на огляд!;)

Поділитися повідомленням

Неплохой БЖ, но читать западенские выражения это ппц ,голова кругом идет, неужели нормально нельзя писать?

И по поводу некоторых вещей, то если не знаешь правильного названия, то лучше не пиши, как пример

Castrio Magnetic 10w40
, если ты имел ввиду кастрол, то пиши нормально, а если твое масло действительно так называется, то мои соболезнования

Поділитися повідомленням

но читать западенские выражения это ппц ,голова кругом идет, неужели нормально нельзя писать?

пишу я нормально. для декого дико читати західні якісь слова, а для наших буває дико читати ваші якісь слова чи поняття. я ж не пишу по китайськи, все зрозуміло, навіть слово "Кулка" було написано з приколом(про що свідчить смайл). тут можна дуже довго сперечатись в тому, але я не бачу в тому змісту, бо суперечка зійдеться як завжди до проблем україни і росії, а точніше мов їхніх.

если ты имел ввиду кастрол, то пиши нормально, а если твое масло действительно так называется, то мои соболезнования

ну тут ти вже загунв! тут і тобі і мені і всім іншим прекрасно зрозуміло що я мав наувазі castrol! це сама звичайна опечатка, просто я швидко друкую і деколи дійсно не помічаю банальних помилок. такшо тут вже нема чого придератися.

ну а якщо ти дійсно подумав шо я би зміг в свою машину лити шось типу того, що я помилково написав, то ти просто мене не дооцінюєш! по бортовику ж ясно видно шо я не є далекий від того всього!

а загалом дякую всім:)

Antop, ой, сам би хотів пошвидше, але все ніяк, навчання, диплом, курси і ше купа всього:(

Поділитися повідомленням

Дмитрий $, що ти до тіпа пристав, то не є орфографічний форум. Мені теж не хочеться читати по-російські, але я про то не пишу, треба до того з розумінням ставитись.;)

slim_painter, машина колхоз:multi:

Поділитися повідомленням

slim_painter,

в планах гідро ручнік! вже частина готова, і буде він стояти в найближчий місяць-два

Не занимайся херней. Это пройденый этап. Ручник должен быть механический.

Поділитися повідомленням

Не занимайся херней. Это пройденый этап. Ручник должен быть механический.

а хто сказав шо я викидатиму механічний ручнік?:af:

Saba2106, піздюк:multi::p:p

Поділитися повідомленням

slim_painter, Вітаю з бортовиком . А матюкатися незя і заборонено :-)

Бум надіятись ти і в інших бортовикаж буш залишати коментарі ;)

Поділитися повідомленням

slim_painter, написати тобі то слово на машині? :)

Mad_dog, треба гідро, у Львові просто мода така

Поділитися повідомленням

Мне кажется, что прийдётся часто подтягивать гидро-ручник, т.к. будет расстягиваться тросс, что и происходит даже при механическом.

Поділитися повідомленням

Mostick, в гідро ручніку нема ніякого тросу, тому він і називається гідро. його не потрібно підтягувати чи ще щось.

Поділитися повідомленням

мда.....

шо тут мда?

в моїх планах є встановити гідро і залишити сток ручник! гідрач робить суту для гонок, точніше для слалому! на ньому не буде зубців, і він не блокуватиметься в певному положенні. а механічний ручник залишається для його прямої функції, тобто для парковки, хоть я і дуже рідко ним користуюсь, але деколи він потрібний. і ше великий плюс механічного ручника, шо в разі поломки гальмівної системи, ним може ше затормозити, один раз в мене вже таке було! розлетівся задній тормозний ціліндр, і я їхав на сервіс за допомогою коробки і ручніка.

Поділитися повідомленням

ідрач робить суту для гонок, точніше для слалому!

на 1.2 литрах :multi:

Зы машинка ухоженая- так держать;)

Поділитися повідомленням

на 1.2 литрах

ше всьо в переді:)

slim_painter, амміки де брав і як відчуття ? Не дуже "табуретка" ?

Пружини сток?

а то ти з ЛТК вроді?)) якщо так, то брав в Міші pmp

відчуття просто супер! вони хоть і газові, но машина на ямах набагато комфортніша (не плутати з поняття м"якша:)) і дороги дуже добре тримається, особливо нашим Львовм:multi:

пружини стокові;( дуже хотів і хочу фобоси -40, але все вприрається, як завжди в фінанси...

Поділитися повідомленням

Машинка хороша.Питання на засипку-що дає обрізана кастрюля?Чесно кажучи перший раз таке бачу.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз