andre 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2007 Капитан и водитель готовы к игре. Победа проплачена 1-е место обеспечено Шутник javascript:emoticon(':D') Желаю удачи. мы в этой игре первое занимать не будемjavascript:emoticon(':D'). А вот вам поможемjavascript:emoticon(':D'). (шучу конечно, а то некоторые потом будут недовольны) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 7 червня 2007 2 andre Ну понятное дело шутники. И команда наша к сожалению не играет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
STRIKER_lg 1 Скарга Опубліковано: 7 червня 2007 2 Madyar Сегодня все обсудим на встрече точно. И еще, не забудь диск Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
STRIKER_lg 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2007 А кто нить из наших еще участвует а авто-квестах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2007 Мы учавствуем П.С. Тот мангал что вам подарили галимый, его от температуры так карежит, что потом его неудобно собирать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2007 Я так же участвую в своем городе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2007 А когда следущий КВЕСТ будет!!!???И что нужно для того чтобы участвовать??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
STRIKER_lg 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2007 2 ADRIANO Тебе сюда. Все подробно сможешь узнать здесь ---> Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2007 STRIKER_lg Спасибо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaD MakS 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 Собирай команду и вперед С сентября кста еще один проэкт в Луганске стартует. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 -=MaD MakS=- Да ну я Луганска особо так сильно и незнаю!!тоько основные улици!!!Вот в чём проблема!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaD MakS 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 Ну значит просись к кому нить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2007 А где вы хоть собираетесь???Яб хотел хотябы посмотреть на это!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Ахтунг!!! Квесты в Алчевске есть? Ну или хоть в Луганске...? Охота поучаствовать! П.с. есть сценарий квеста, так что можем и свой в Алчевске организовать!... Кто готов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 bos, есть!!! Посилання ВОт организатор в Алчевске!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 ADRIANO, О! Благодарочка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 ADRIANO, зашел я на ее страничку и на дозор потом зашел - об Алчевске ни чего не увидел... В Дозор я играл в Донецке!.. Я имею ввиду обычный квест, а не через инет! Такое есть у нас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 bos, конкретно Алчевск Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах