Deriko 2102 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 (змінено) Машинка Ваз2102 рік випуску 1984, двигун 1.2 ,купив на новий рік. В планах е трохи тюнінг зробити а зараз тільки дискм титанові поставив з Fiat оригінальні 15* з низько профільною резиною Dunlop sp Sport 2020e 215/50(Посилання). Двигун був в хорошому стані,з ремонту робив тільки профілактику: масло поміняв і фільтр, поставив бензиновий фільтр, лампочки поміняв, тормозний головний циліндр і прокладки під колектором а так все в загальному порядок)) Для роботи машинка просто супер Змінено 19 квітня 2010 користувачем Deriko 2102 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Привет коллеге. Добро пожаловать. Судя по фото состояние хорошее. Диски на 15 - мечта, цвет - королевский. Давай больше фоток и про машину инфы. Стёкла запотевшие - мыли (обмывали)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deriko 2102 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Нет не обмывали ето просто холодно у нас а в машине тепло токо пару минут поездил и запотели )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 С прибытием. диски супер. по фото машинка вроде как живая. фоток добавь.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deriko 2102 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Добавлю фоток токо попожее, а так машынка норм есть местами ржавчина ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexey 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 диски прикольные за сколько брал и где?))) удачи тебе с ней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Belov 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Машина прикольно смотрится на дисках ,себе тоже хочу поставить на 14 или 15 !Но ни как не могу решится ты пробывал на ней резко в крутой паворот входить на скорости 60-70км/час за крыло колесо не ципляет, и если в салоне человек пять и груз колеса не трут ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Belov, Затирание дисков происходит при неправильно подобранном вылете дисков. Боковые крены в поворотах убираются двойным передним и дополнительным задним стабилизатором. Для 15 дюймов ровный асфальт нужен. Именно поэтой пичине не решаюсь переходить на 15. Может на 14 перейду. Из за дорог. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Красивая двоечка, а с такими дисками вообше бамбезно! удачи с ней! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deriko 2102 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 диски прикольные за сколько брал и где?))) удачи тебе с ней Диски сами не дорогие, мне они достались с Fiat оригинальные 150 баксов, врезина мне вышла дороже так как надо было подбирать что бы они были по высоте как и 13* при повороте на скорости не чухают даже если машина заполнена, резина низкопрофильная резина мне вышла в 2500грн(Резина просто отличная широкая и устойчивая на дороге) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 4 липня 2011 А подскажи как на 205 резине норм кататся не сильно тупит а то у меня на 195 заметно тупее авто стало я на зад 205 кинуть хотел но чего то в замешательстве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ElMaster 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2011 Deriko 2102 Привет земляк... Ты в каком раене города проживаешь? По фото неполучается рассмотреть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Диски на 15- это жестко!(но красиво,правда) Только если машина для работы, то подвеске жить недолго,да и кузову, а вообще двушка- гуд! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Диски на 15- это жестко! жестоко ето 17, а 15- в самый раз! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Ну 17-то вже порш а вообще от резины зависит, и дорог.. (флуд,наверное- выбачтэ) А вопрос- на экспорт,ставили ли очистители фар?- видел както на ниве(хочу себе,- прикольно!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Deriko 2102 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 ElMaster, я с шахты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах