Scamp 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 (змінено) Видео чуть попозже..... Змінено 25 квітня 2010 користувачем Scamp Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 ПосиланняКто зарегистрирован - тому повезло.))) То, что было у меня на фотоаппарате. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dobriak82 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Супер, а можно оригинал фоток выложить архивом где-нибудь? Потому что те, что на радикале - совсем не четкие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scamp 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 исправил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 (змінено) А вот все фотки с моего фотоаппарата, который любезно сделал Валик, за что ему спасибо! Змінено 26 квітня 2010 користувачем TheForester Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dobriak82 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Супер, фотки зачет! Теперь еще бы видео дождаться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrew01 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Где фотка главного Копейковода крупным планом возле Метро??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Молодцы, донецкие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walker 21 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 А где бабуля? Никто случаем не захватил ее в кадр? -ой хлопцы шо воно робиця? -день рождения, бабуля! -чей? Ребятушки? -Машины! -Тьфу ты! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Молодци ребята!!!!!!!!!!!!! фото просто супер))) А про бабулю порвало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scamp 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Молодци ребята!!!!!!!!!!!!!фото просто супер))) А про бабулю порвало бабуле мешали перейти она думала может комунисты едут - а тут такой облом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walker 21 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Знак "К" и красние флаги Я сразу и не подумал про символику комунистического строя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIF 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Супер, супер, я тут человек новый и еще не опытный, Но фотки СУУУУУУУУУУУУУУУПППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРР!!!!!!!!! Особенно мой малой, он кстате тоже будующий водитель копейки!!!!!! Молодци ребята!!!!!!!!!!!!!фото просто супер))) А про бабулю порвало Надо было ее сфоткать!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lightix 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 (змінено) Видео с моей камеры Змінено 26 квітня 2010 користувачем lightix Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Кроме бабули, был еще прикол.) Притормозили на светофоре, рядом с нами стоит что-то импортное. Далее диалог с девушкой-пассажиром через открытые окна: - Ой, а что у вас случилось? - У нас ничего, а у вас? ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DRiV3R 3 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Хочу поздравить вас, уважаемые дамы и господа, пробег как видно по фоткам, удался на славу... видео тож классное!!! Молодцы!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIF 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Ребята качество не очень, но КЛАСНО, прошу простить если есть какие-то не соответствия, пишите в личку исправим!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 lightix, Дима, видео - бомба, но концовка что-то глючит.( Надо мне как-нибудь потренироваться перед зеркалом насчет того, как держаться перед камерой.)))) MIF, 5 баллов, "Гловарь" и "Учасники" - улыбнуло.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dobriak82 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 (змінено) Видео супер! а сколько весит оригинал? Мужики напишите пожалуйста все свои Ники и номера машин и цвет, а то не всех знаю. Я 3-м в колонне был: 968-31 - бежевый - Dobriak MIF - Видео круть, только замечу у меня 21013 а не 21011! Змінено 26 квітня 2010 користувачем Dobriak82 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lightix 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 видео - бомба, но концовка что-то глючит наверное глюки самого ютуба, у меня нормально вроде... Надо мне как-нибудь потренироваться перед зеркалом насчет того, как держаться перед камерой.)))) нормально все, не переживай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 наверное глюки самого ютуба, у меня нормально вроде... Сохранил себе на комп - действительно, все в порядке.) З.Ы. sag1966, ласточка - на аватаре, госномер 3143. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIF 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 (змінено) OOOOO Видео супер! а сколько весит оригинал?Мужики напишите пожалуйста все свои Ники и номера машин и цвет, а то не всех знаю. Я 3-м в колонне был: 968-31 - бежевый - Dobriak MIF - Видео круть, только замечу у меня 21013 а не 21011! Все понял исправим Змінено 27 квітня 2010 користувачем MIF Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 lightix, MIF, Мужики, видео - огонь!!!!!!!! Респект вам!!!!! У меня 21011:) Хотя это не принципиально, т.к. по моей машине этого никак не определить мое 9101 СТ, белий ВАЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dobriak82 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Да написали те кого знаю )))) Cobold(a) , The Forester(a) , Triadas(a), Walker(a) - тоже знаю, а остальные чего партизанят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Xan-Da 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 ан 0792 вт (синий копейк) - Данил Xan-Da Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах