Перейти до публікації
CheZZ

Вибираємся на природу!!!!

Голосуємо  

14 користувачів проголосувало

1. 1. Голосуємо

• Тараканівський форт
    • Шацьк
    • Карпати
    • Інше місце (вказати)

Рекомендовані повідомлення

Нарешті настала тепла пора року і от спало на думку десь вибратись на природу. Кожен з нас десь мандрував, а отже і лишились якісь фото, а також враження (бажано позитивні:) ). В цій темі пропоную мінімально описати такі місця, якщо є фото - супер, а як підсумок голосуванням обрати котресь з представлених місць і поїхати туди всім бажаючим.

Як приклад пропоную такі місцевості:

Зображення

Камянка - напрямок - Сколе, десь 130 км від Львова, гарна місцина, невеличка річка, водоспад, є велика поляна (буде де запаркуватись), ночлег - палатки, авто або відкрите небо. Оцінка +4 з 5

Зображення

с. Ропавське, Турківський район (стрийська траса або напрямок на Самбір - майже паралельно), 160 км від Львова, річка Стрий широчезна, багато класних місць, є можливість ночлегу в доміках, також палатки і інші варянти, оцінка 5 з 5. Найбільший недолік - відстань 160 км.

Зображення

Східниця, точніше біля неї, непригадую як точно наз місцевість, напрямок Борислав, відстань десь 140 км від Львова (якщо помиляюсь поправте), місцевість - круті гори та скелі, є де полазити, потічки і все таке, ночлег - палатки і аналогічно вище згаданому. Оцінка 5 з 5

Зображення

с. Тростянець, напрямок Миколаїв, 40 км від Львова, серія озер (6 вроді), є ліс, можна рибку половити хто бажає, поляни, горбики, ліс. Ночівля палатки і так далі. Оцінка +4. Найбільший плюс - що близько.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Нушо , хто має чяс і можливість прошу відписатися . Зберемося компанією і трошкі відпочинемо . Можливо провидемо ще зустріч з сусідніми регіонами !

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

Я понимаю что в сторону Карпат места красивые. Но есть ли какие-то варианты по киевской трассе? Чтобы ровенчанам к примеру было не так далеко ехать. А то есть от Львова 130 км, то от Ровно это вообще выходит 350...

Поділитися повідомленням

Идея супер, но я смогу только после 10 - 15 .06 (детей к бабушке отправлю)

Поділитися повідомленням

Bratik, Та наразі прикінем хто може-хоче , а на коли і куди вже більшістю вирішимо .

Поділитися повідомленням

Я понимаю что в сторону Карпат места красивые. Но есть ли какие-то варианты по киевской трассе? Чтобы ровенчанам к примеру было не так далеко ехать. А то есть от Львова 130 км, то от Ровно это вообще выходит 350...

Варянти звісно є, я відписався по тих місцях де бував і у котрих впевнений.

Пропонуйте хто ше які прикольні місця знає зі свого регіону і не тільки, у кінцевому рахунку визначимо куди поїдем

Поділитися повідомленням

я за! (завинятком тих чисел, коли диплом і екзамени випадають) але все в рамках, дальше ніж 200км пиляти не маю бажання, хіба тоді вже пасажиром шоб відпочити)))))))

я ше свій варіант запропоную, якщо ви не проти:ah:

А́фрика — другий за площею і населенням материк у світі, після Азії. З площею понад 30 300 000 км², враховуючи прилеглі острови — він займає 5,9% площі земної поверхні і 20,3% площі суходолу. А його населення — понад 922 млн. чоловік[1] (на 2005), складає понад 12% населення світу.

Назва Африка набула вжитку на Заході завдяки римлянам, які використовували назву Africa terra — «земля Афрі» (множина, чи у однині — Афер) — для північної частини материка, а також і для провінції Африки з її столицею Карфагеном, що відповідає теперішньому Тунісу.

Афрі були (можливо берберським) плем'ям, яке жило у Північній Африці поблизу Карфагена. Походження Afer може бути пов'язано з фінікійським `afar — пилюка (також зустрічається в багатьох інших Семітських мовах). Серед інших, досить таки суперечливих, етимологій, які спираються на значення античного терміну 'Africa',

Зображення" rel="external">Посилання

:ah::ah::ah::bg:

Поділитися повідомленням

А́фрика

це явно більш за 200 км і ще й плавати треба або летіти:multi:

Та ще й з твоїм теперішнім кліренсом;)

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

Bratik, +1 підтримую . Шацьк рулить , був пару років назат відпочив шикарно і за невеликі гроші . Як зроблю капіталку поїду своєю .

slim_painter, Там людожери попадаються , мені туди цикотно :multi:а ще багато котиків змій і скорпіонів :-)

Поділитися повідомленням

Bratik, я завтра їду на велосипедах в Карпати, знаю там одну місцину, в Верхньому Синьовидному, там є водоспад і машиною туди реально доїхати, а добиратись буде цікаво, бо будем два рази машиною річку переїжджати:)

Поділитися повідомленням

Літом, ближче до кінця червня, можна було би в шацьк. Я думаю поїхав би.

Поділитися повідомленням

отже приїхав я вчора, зїздили класно, але правда поїхали в Гребенів на базу, теж не погане міце знаю там, але людне.

Поділитися повідомленням

Отже, як основний варіант пропоную Шацьк, десь в липні, можливо замутити щось на зразок "зустріч західного регіону" і не тільки. Ше є така пропозиція, щоб раз на рік збиратись західним регіоном, типу традиції, щось таке:) звісно можна і частіше

В кого які думки з цього приводу будуть???

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

CheZZ, можно, но только суббота - воскресенье, ибо работа у меня....

Впринципе всё лето я без детей, так, что не чего не мешает, только машинку надо успеть привести в порядок...

Поділитися повідомленням

Я в принципі за, але є одне але. Мені туди їхати 150 км. Львівянам і рівненським більше 200. Можна спробувати вибрати щось оптимальніше по відстаням.

Є попозиція організувати зустріч в рівному або луцьку

Поділитися повідомленням

в 12 км від луцька є класне озеро. Літом через день туди їжджу купатися. Окрім того там же дуже класний ліс.

Якщо поїздка буде на 2 дні можна буде ще разок з"їздити в Крупу ну і в місті можу організувати цікаве дозвілля.

Поділитися повідомленням

так і думаєм на вихідні, може ше який вихідний попаде (пятниця або понеділок), або виїхати в пятницю вечерком, тепер дні довші, якщо виїхати о 18 наприклад то до 22 маєм бути на місці плюс встигнути розкластись

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз