VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 червня 2010 Bratik, а що є інші дрова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2010 VETERAN, больше, чем Вы думаете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 червня 2010 Ну тоді прийдеться їхати за мнясом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2010 VETERAN правий треба хоча б раз в місяць бандою на природу рулити от в кінці місяця я вас вивезу тільки в наварію якось банально може десь трохи дальше в ліс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2010 vedmid, Сусанін веди нас рідний . Тіки шоб дорогу назат найти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2010 vedmid, вывези, можно и в эту субботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 (змінено) може десь трохи дальше в ліс? бажано щоб Ми потім до Львова повернулись з того лісу це питання можем обсудити у своїй вітці, а тут бачу намічається поїздка на Тараканівськи форт Думаєм тепер з датою Змінено 11 червня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 12 червня 2010 бажано щоб Ми потім до Львова повернулись з того лісуце питання можем обсудити у своїй вітці, а тут бачу намічається поїздка на Тараканівськи форт Думаєм тепер з датою В тараканівський форт я поїду! Для мене ідеально було би до 20 липня, пізніше будуть такі дні що я не зможу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 червня 2010 такі дні що я не зможу Критичні чи що? Шутка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 Fani,є одне класне місце - ліс біля моєї дачі це біля збиранки - місце глухе - жара не зашкодить, дров море правда дорога не дуже, але, думаю, розберемся озера і річки нема, зато нема купи сміття і нема людей - можна спокійно віддихати прікол в тому що зазвичай наші свінтуси далеко в дєбрі не лізуть, от і получається що в тих місцях куда добре добратись - купа сміття і нема дров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 vedmid, заїзд з Брюхович, від Голосківського цвинтаря, чи з Грибович? Чи може з боку полігону? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 це кароче так: дорога на брюховичі, повертаємо на голосківський цвинтар(недалеко перед площадкою), перед цвинтарем наліво, і весь час прямо, майже перед самою зупинкою(Збиранка, біля церкви) - наліво, а там попри дачні кооперативи.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 vedmid, йой, та ти майже мій сусід Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 А з смітника там не штиняє? Чи все залежить від вітру? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 не знаю як у vedmid, а в мене абсолютно. і навіть близько нема згадки про це. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 ні зовсім не чути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 Я там трохи петляв недавно - із цікавості - вивчав місцевість. vedmid, тоді за чим затримка? Хатка є якась? Коли закуповуємось продуктами і паливом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 (змінено) VETERAN і всі решта, 27 червня поїдем (неділя), якраз батько vedmid і поведе нас а у мене чудовий краєвид прям за вікном, є калюжа в якій рибу навіть ловлять ( ), повно дров (будівельне сміття в основному) і машини в дворі є де поставити. Тільки свисніть і Я вийду Змінено 16 червня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 VETERAN, ми не на дачу їдемо, а в ліс - там ні людей ні хаток в мене не буде де розвернутись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 Тема ше жива??? напрямок маємо, треба оприділитись з часом, точніше з датою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 здам ДЕКи, помажу воєнку і я Ваш з числа так 7-8 липня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 Завтра на 13:30 збираємся на окружній і поїдем днюху vedmidя празнувати . Відписуйтесь хто буде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 ну то що? коли і куди їдемо? а то щось тема заглохла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 їдемо в Тараканівський форт, як і вирішили, а от коли - серпень - вихідні субота=неділя, з ночовкою в палатках або без - кому як краще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 2 липня 2010 Давайте визначимось з датою заздалегідь, щоб ті хто хоче їхати нічого на цей день не планували. Особисто я зможу не раніше ніж через місяць. Зараз буду підварювати і обезшумлювати машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах