CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 я б казав у Шацьк, там і влаштувати міні зустріч західного регіону. Є і по ближче місця. Давайте ше варянти і проведем голосування. 1. Шацьк 2. Карпати 3. ... 4. ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 Думаю місце оприділили , буде Шацьк а от дату тре придумати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 треба глянути де 3 вихідних буде, тобто вихідні+ може яке свято, а там всі по максимум стараємось щоб поїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 CheZZ, по ходу тогда в конце лета..... Можно на два и поближе (типа дешевле) Может где то между Ровно Луцком Львовом и Тернополем, чисто на природу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 Bratik, звісно можна, тоді орєнтуємось на липень-серпень, тільки треба конкретне місце вибрати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 CheZZ, Серпень у меня отпуск (вроде), планирую за малыми ехать под Одессу...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 А якщо ще раз у тараканівський форт? (ну тільки не так як минулого разу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 Facktor, Я попередньо "за" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 ну тільки не так як минулого разу а шо було минулого разу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 Посилання Минулого разу багато людей збиралося і мало приїхало. Хоча в цілому мені там дуже сподобалось, хочу поїхати ще раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 теж варіант. Так часто буває - чим менше планується, тим більше потім получається і краще. Отже три варіанти: Шацьк, Карпати, Тараканівський Форт. Макс. на все про все 2-3 дні, ночовка в палатках, або доміках якщо вміру ціни. Ше варіанти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 CheZZ, у меня вариантов больше нет... Мне почти всё подойдёт, только бы не накладно по деньгам было бы, да и машину хотел бы успеть подшаманить. кстате, если поеду то могу на борт взять 2 - 3 человека, или самому с женой кому то на хвост упасть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 я за поїздку 1. пропоную виїзд в п!ятницю ввечері - більше часу щоб відпочити, та й водії зможуть попити з колективом, бо якщо в суботу - пів дня пропадає 2. визначитись наперед куди і коли їхати (щоб не набудувати планів на той час) 3. вважаю, якщо їхати далеко - головний критерій - не кількість машин, а укомплектованість (кількість пасажирів) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 поговорили и теперь месяц молчать будем, давайте решаем, а не на морозе.... Пособие (зарплата) у меня 10 - 15 числа, так, что после 15 могу что то думать...... Только давайте, что бы не получилось, что решили в последний момент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 В карпати машиною я не поїду точно. В шацьк малоімовірно що поїду В тараканів швидше всього що поїхав би Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 В таракановский можно поехать. В Карпаты разве что кудо-то в Сколивский район - типа около Славского ибо ехать в Ворохту из Ровно ооооочень долго. Шацк под вопросом - смотря в каких числах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Отже, голосуєм, так і вирішим остаточно. Час подорожі - друга половина липня-серпень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 Проголосовал за форт, потому что ближе и от пагоды меньше зависит наша поездка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 Я не голосую, мені основне компанія, а не місце. Куди всі туди і я Єдине, що залежить мені від дати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 Дату постараємся вибрати принаймі оптимальну для більшості. Мені як в Шацьк хочеться, так і в тараканівський форт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Активність в даній темі "зашкалює" прям - може й набереться народу на два авто.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 CheZZ, с такой активностью и на велосипед не наберём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 червня 2010 мені також не дуже принципово куди їхати головне щоб гарно відпочити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2010 А може краще ближче і частіше? Тобто крім 1 раз в рік до Шацька, чи Тараканова, ще і 10 раз в Винники, чи Наварію? А можемо і Братика бесєдку спалити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2010 VETERAN, я кому то спалю, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах