Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 Укртатнафта в Севастополе - пятый по 12,49 грн/литр. Вчера заправлялся на ЮПЕК пятым по 12,27 грн/литр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 Посилання - не мучайтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 Dizeli$t, а не работает ссыль( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 не мучайтесь М-да, печалька... Ранее, до "покращення", заправлялся пятым-греком по десять писисят, думал дороговато... Но авто радовало расходом, первую практически не втыкал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 Dizeli$t, а не работает ссыль( Странно, у меня работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 В Турции ЛукОйл 95 1,71 Эвро/литр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 Dizeli$t, а не работает ссыль( работает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2014 Dizeli$t, Emissions, тю, а у мну ваще никак. фак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 В Турции... "... не нужен мне берег турецкий, чужая земля не нужна..." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 А мне цены субъекта Российской Федерации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 А мне цены субъекта Российской Федерации Пока к таковым ещё не подошли - обещают шось с мая мониторить, но как известно, обещанного... Зато уже после 10-го обещают террор за включенные фары, хотя обещали переходный период до конца года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pq-17 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 Крым Бахчисарай тнк, вчера заправил на 310 рублей 8.13 литра а-95 имеем отсюда курс 3.1 = 12.3 гр\литр курс 3.8= 10гр\литр (3.8 курс по которому я получил рубль) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 В Польше 1,26 Эвро/литр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pq-17 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 В Польше 1,26 Эвро/литр. что равно 20 гр.при зарплате в 1500-2000 евро то нормально.а при з/п в 1500-2000 гр то ппц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 По ссылке в Днепропетровске на Атане 95 по 12,59 может кто заправлялся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 Заправился НА БРСМ 92 14 литров... по 14.39.... Сегодня еле доехал домой глох каждый километр вода , завтра буду чистить бак.. заправлялся почти сухой в баке был... так с дачи приехал =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 LizeoL, то бензин такий, в мене було теж саме, після я залив на укрнафта і все чудово тож бак чистити не потрібно, зміни заправку. Не заправляйте на брсм, то не бензин, а бадяга особливо останнім часом. брсм - ЗЛО! 1 LizeoL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LizeoL 14 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 LizeoL, то бензин такий, в мене було теж саме, після я залив на укрнафта і все чудово тож бак чистити не потрібно, зміни заправку. Добавлено через 3 минуты Не заправляйте на брсм, то не бензин, а бадяга особливо останнім часом. брсм - ЗЛО! Буду на Кло Заправляться. там 14.57 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 А я писал про Бром,я туды уже не суюсь! Беру гумно бенз по 14,05 -92 вонь страшная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 Yurec77, помню, помню твои слова, но тогда все было не плохо, потом я настроил карб, все хорошо, но после на хх двигатель иногда глохнет, после на прогретый двиг хрен заведешь, после смены заправки все отлично. А кто что скажет о АЗС окко и лукойл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 baycer, Цены пипец,поддержи наших Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 А я заправляюсь раз на ШЕЛЕ раз на БРСМ и никогда проблем не было. Но я заправляю всегда 95. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 я останній рік тільки на БРСМ заправляюсь і ніяких проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 Так это заправки кацапов? Я так же лил брсм последние два года и до недавних пор, но теперь объезжаю мимо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 8 травня 2014 Так это заправки кацапов? Нет. Ну так давай нашему Вогу по 16,40 платить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах