Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 (змінено) Ваз 21011 1975 г.в експортний варіант! Купив мені машину папа за 2500 грн,щоб я востановив і їздив а не його гробив!)))) В ній зробляно не мало:моміняні передні крила,фартух,усілітєлі ланжерона,переварено все дно,переварено кріплєніє на сідушки(купив від БМВ е36),Поміняні задні крила,задній фартух,дніще,донишка під запаску,бак,обробляно мастікою дніще,перешпаклював всьо,погрунтував,замив і сьодні покрасили!) В планах: 1.купити харошу аудісістєму(мафон,колонки, саб,усілітєль). 2.Поставити панельку від 2107. 3.Обшити полностю салон. 4.Центральний замок. 5.Прямоток. 6.Тітанові діски. 7.5ст коробка. 8.Можливо буду опускати але не знаю на скільки краще!??? 9.... Такою мені її купили! Змінено 25 травня 2010 користувачем WAZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 а якою вона зарас стала? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Хмельницький? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Да!Завтра виложу фотки покрашеної! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Нужна будет наклейка на стекло, звони. 0679047787 (Kyivstar) - Дима. 0967249834 (Djuice) - Дима. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Почом вона? сідушки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Коля Ваз 21011, звони, договоримся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Нужна будет наклейка на стекло, звони. 0679047787 (Kyivstar) - Дима. 0967249834 (Djuice) - Дима. Почом наклейка????? " class="ipsImage" alt="Зображення"> Я вибачаюсь но я ше невчився пользуватись сайтом не знаю як правильно закидувати фотки! Чекаю ваших коментаріїв,строго будь-ласка не судіть!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 а че судить? краси, а там видно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Коля Ваз 21011, а где ты нашел заднюю панель старого образца? их ещё делают?? как брызговики пожывают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Ваз 21011 1975 г.в експортний варіант! Почему экспортный вариант? В чём отличие? а где ты нашел заднюю панель старого образца? их ещё делают?? Почему старого образца? Они такие до сих пор продаются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 ECLIPSE, наверное не очень смотрится с прямоугольным номером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 наверное не очень смотрится с прямоугольным номером Мне нравится, кто-то зашпаклёвывает, короче на любителя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 Коля Ваз 21011, а где ты нашел заднюю панель старого образца? их ещё делают??как брызговики пожывают? На базарі купив,бризговиків не було буду купляти оригінальні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сержант СА 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 ECLIPSE, наверное не очень смотрится с прямоугольным номером На моей такая же стоит,и ничего невидно.Номер перекрывает.(незаваривал,нешпаклевал) Чекаю ваших коментаріїв,строго будь-ласка не судіть!) Это только начало.Хочу пожелать тебе терпения и денег.Взял машину,доведи до ума.Удачи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2010 На моей такая же стоит,и ничего невидно.Номер перекрывает.(незаваривал,нешпаклевал) В мене на старому фартуху таке саме було і номер тоже прикривав! Я вобше думаю внизу бампера вчіпляти!) Сержант СА Дякую!)))) До ума я її вже почті привів завтра виложу фотки покрашеної!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Я вобше думаю внизу бампера вчіпляти!) Боюсь внизу мампера - место не предусмотренное конструкцией, взможны проблемы с ГАИ Удачи с авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Боюсь внизу мампера - место не предусмотренное конструкцией, взможны проблемы с ГАИ Удачи с авто Ну подивимя шо нам скажуть дядьки в погонах Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Коля Ваз 21011, ну класно, класно!!!!)))) по фоткам качество отличное!! обшивку потолка снимал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Коля Ваз 21011, ну класно, класно!!!!)))) по фоткам качество отличное!! обшивку потолка снимал? Нє не снімав,буду пробувати ставити від сімйорки потолок.ДЯкую старався:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сержант СА 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Ну что сказать.Молоток.Блестит.Теперь обработать и собрать.Аккуратнее при сборке.Особенно с отвёртками,может соскочить,краску царапнёш.Мовиль если на краску попадёт вытирай.Засохнет потом хрен сотрёш.Я на своей в одном месте прощёлкал,невытер-два года со слезой на кузове езжу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2010 Ну что сказать.Молоток.Блестит.Теперь обработать и собрать.Аккуратнее при сборке.Особенно с отвёртками,может соскочить,краску царапнёш.Мовиль если на краску попадёт вытирай.Засохнет потом хрен сотрёш.Я на своей в одном месте прощёлкал,невытер-два года со слезой на кузове езжу. ДЯкую!Та я за нею дивлюсь,завтра поїду на автобазар покупляю трохи запчастів шоб зібрати(фари передні, задні,ковролін,прямоток..)завтра маю забрати з ремонта мотор і покрасити ше його маю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Влади 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 Попробуй обычным маргарином намазать и на солнышко или феном подогреть,должно стереться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах