Nesh 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 (змінено) [size="5">[font="Book Antiqua">[color="Indigo">Пятница - 18/06/2010 - ул. Баумана, 30 - 22:00[/font][/size] если есть еще кто "живой" после Автолиги, хотелось бы узнать мнение игроков клуба на счет проведения товарищеской игры ...[size="4">[color="Indigo">[/size]1.Nesh2. Alexshur3. Davyd4. Vasso 50|505. tolik 50|506. Root 267. ZoRoM8.... Змінено 17 червня 2010 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 Привет, Игорь! Я живой. Но по работе оч загружен - скорее всего не смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 Если на свежем воздухе я бы побегал с удовольствием, только в будний день вечером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 (змінено) Есть уже вариант - предложение от Хюндая: "В пятницу готовы побегать на Баумана, 30. Время - с 22:00 до 23:00. Ждем." Змінено 17 червня 2010 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 В такое время думаю смогу, но пока точно утверждать не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 О_о Дык это в 22.00! Это хорошо. Пока ничего говорить не буду - позвоню или отпишусь ближе к Пт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 15 червня 2010 (змінено) 50|50 буду ! Змінено 15 червня 2010 користувачем tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 Я за!правда если кто-то меня сможет потом домой закакинуть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 Пишем что матч состоится. Если не будет хватать людей кого то подтянем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 Мороз обещалси приехать!И думаю воротник будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 Ху из зис "Мороз"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 Root26" rel="external">Посилання Мороз ...может и сам за себя ответить а нащет воротника незнаю,попробую сам с ним связатся!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 Ух ты! Сорри! По аватарке не узнал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 17 червня 2010 Да Мороз сам ничего не может!=)_ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2010 Меня не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 Я буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 Не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 А Кто будет ехать с левого берега??подберите меня..=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 Как игра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 Четверо нас было... В средине игры Игорь получил травму. Потом Толик потянул ногу, ближе к концу игры. Вот так... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 Главное что победили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 (змінено) Четверо нас было...В средине игры Игорь получил травму. Потом Толик потянул ногу, ближе к концу игры. Вот так... Davyd Главное что победили.... Победа в товарняке - любой ценой!?! Змінено 21 червня 2010 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avgur 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 В эту пятницу в 22.00 на Бакинской сш199(там же)..кто сможет-приходите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 у меня точно не получится! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 В эту же пятницу Хюндай жаждет реванша там же где и прошлый раз и в то же время по этому даю два варианта : [color="Navy">[font="Comic Sans MS">[size="5">1. Фиат - ВАЗ / Бакинская / 22.00 / пятница 25.06.10 2. Хюндай - ВАЗ / Баумана / 22.00 / пятница 25. 06. 10[/size][/font] [color="DarkRed">[size="4">[font="Comic Sans MS">Поэтому быстренько определяемся с нашими силами и возможностями !!![/font][/size] Список : 1. Толик (на жаль не попаду ни туда ни туда - уезжаю на выходные из киева ) 2. .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах