Nesh 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 могу приехать-по-болеть ( нет ни сил ни возможности бегать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avgur 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 О-о..хундай это круто.А болеть лучше все -таки дома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 Я уезжаю, меня не будет. Советую сделать встречу "Хюндай" - "Фиат"! Место пускай сами выбирают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 О-о..хундай это круто.А болеть лучше все -таки дома Миша, так и сделал - болел дома...у телевизора за Испанию! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avgur 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Nesh, -Игорь ,ты не прогадал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 [size="5">[font="Book Antiqua">[color="Indigo">Пятница - 23/07/2010 - ул. Баумана, 30 - 22:00[/font][/size] [color="DarkOrange">[size="4">[font="Comic Sans MS">Список:[/font][/size]1. Толик2. Рут3. Давид 50/504. СанТольдо 50/505. Руни 50/506. Адеон 90/107. ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Melodic-Rocker 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Ребята, быть не смогу. У меня на тренировка как раз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 ничего , надеюсь это станет регулярным занятием!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Слу, а где это счастье находится? Мне на ГуглКарте Ирпень выдает!!!! Что по деньгам приблизительно получится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 50/50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 " 50 / 50 " ???? не катит ..., есть только "звонок другу" !!! =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 ок, когда буду знать - позвоню Толе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Слу, а где это счастье находится? Мне на ГуглКарте Ирпень выдает!!!!Что по деньгам приблизительно получится? Находится в районе Нивок. По деньгам - не больше 20 грн ! ок, когда буду знать - позвоню Толе)) Вась, только если днём не буду брать трубку - не пугайся ! На работе телефон у меня в ограниченом режиме пока работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Я на 80% буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 ТАК! нас уже 7! может таки сможем побегать завтра хорошо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 меня не будет!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 ZoRoM, .... и не Надо! Каму ты там нужен! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Еще как побегаем. Берем с собой зеленую форму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Андрюха, а ты меня на закинешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Я буду. Дима я закину. И забрать могу в 21-00 возле квадрата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 ооооо....как хорошо........тогда как договоримся? давай в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Кто-то может на Нивках подобрать 2-х человек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Толик, если что я тебя заберу. Но точно пока сказать не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Davyd, ОК. Созвонимся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах