Britisher 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2010 Я не понял, что все приедут в воротах стоять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2010 на этой неделе точно несмогу подъехать!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 Я смогу в пятницу на 22.00. Со мной Декамерон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 [color="Purple">Список: 1. Неш 2. Руни 3. Толик 4. Рут 5. Водитель 6.Давид 7.Декамерон ..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 А с Хюндаем уже все договорено? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 А шо опять хюндай? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 -1 Не будет меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 -2 Меня тоже не будет(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wurik37 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 Я бы пошпилил!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2010 Я бы пошпилил!) "Я бы" нам не катит. Пиши конкретно! Буду или не буду. Нам нужно рассчитывать на количество людей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 [size="4">[size="5">[size="6">[color="Navy">В пятницу 6 августа товарищеская игра ХЮНДАЙ - ВАЗ 2101 адрес и время те же ул. Баумана, 30 - 22:00[/size][/size][/size] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 И я буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 Скорей всего буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 Скорее всего нет, но ближе к вечеру буду точно знать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 Davyd, Ты можешь сфоткать форму и вывесить на форуме? А то, меня не будет сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wurik37 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 Я тоже буду! ели вы не против.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2010 wurik37, мы не против)), приезжай...только не как в прошлый раз сейчас тренировки и товарняки проводятся открытыми Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2010 Неплохо побегали! И фиг кто деньги сдал! Теперь будете сдавать не 150 грн, а по 175 грн. на бензин мне! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 когда на следующей неделе тренировка или товарняк, утвердили ли форму, сколько денег приносить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Серёж, в первую очередь сейчас нужно собрать 1000 грн на пляжный КапРелиф. [color="Red">Собрать нужно до вечера понедельника (до завтрашнего) ! Остальное не так "горит"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 В эту пятницу будет товарняк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах