Nesh 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Nikitin, Товарняка на этой неделе не будет есть предложение в Ср или Чт провести тренировку на песке в гидропарке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Nikitin,Товарняка на этой неделе не будет есть предложение в Ср или Чт провести тренировку на песке в гидропарке отличное предложение! начнем готовится к чемпионату! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Я за среду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Дожди начинаются! Лучше где то на поле побегать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Лучше где то на поле побегать! Андрюха, ду тут сезон картошки начинается ... Может побегаешь с сапкой ?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 У меня уже все выкопано. Мне не надо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 У меня уже все выкопано. Мне не надо! ха у него все выкопано....а кто про тебя говорит?....теперь Толику поедиш копать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Melodic-Rocker 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 А где про пляжный футбол прочитать можно? Я петрушка, не могу найти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Сорри за флуд... Мне чисто поинтересоваться, а что значит "я петрушка" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Сорри за флуд...Мне чисто поинтересоваться, а что значит "я петрушка" кстати это выражение слышу только от футболистов..."спортивное выражение", также петруль что означает "слабый"- "очеень слабый"....Да, Вассо, хреновый из тебя спортсмен, такого и не знаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Да вы жжоте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Melodic-Rocker 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Петрушка, Петросян, Петруха... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 По ходу я тоже на петрушку смахиваю со своими нынешними результатами.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Melodic-Rocker 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Ещё говорят "манишка", "сладкая булочка" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 ну, "сладкой булочкой" я быть не хочу. А "манишки" мы иногда берем с собой и одеваем. Чаще всего они оранжевые, салатовые или розовые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Atikin 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 Когда следующий товарняк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 Atikin, что уже не терпится?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2010 Melodic-Rocker" rel="external">Посилання "петрушка", "манишка", "булочка"!!! ты решил порасказывать все тайны футбольнго жаргона??? а где же "пасажир", "сладенький", "майка" и все такое??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Atikin 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 Atikin, что уже не терпится?)) Ну конечно. Хочется уже побегать. Надо же до начала сезона сыгратся всем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 ZoRoM мда... наслышишься тут... ...петрушка играет в дыр-дыр... ...сладенький пассажир.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 (змінено) [color="Red">Товарняк с Getz-ом в понедельник 20/09/2010 в 19.00 адрес: ул. Братиславская, 7 (Медучилище) Змінено 16 вересня 2010 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Я за, только вот по времени как бы не опоздать. Может на 20.00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 думаю первых полчаса будем разминаться, попрошу гетц начать позже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 Я тоже за. Только что то рановато. Может в 21.00 с ними сыграем в нашем зале? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 (змінено) Davyd, нет, уже все договорено....хотя ...мы сначала может на их поляне, а потом поехать и на нашей сыграть ....кстати - это идея!!! может сначала товарняк, а потом тренировку на Троещине?! Змінено 16 вересня 2010 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах