Art2010 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Тяжеловато было бегать! Конечно тяжело - Ты же за два часа сменился всего пару раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Я не про ту тяжесть. Тяжело было бегать, когда свои же тебя не видят. Тобишь в холостую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Я думал все что я пил и ел на праздники. Блин реально нужно чаще бегать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_red_ 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Тогда предложение есть на сегодня. 21:00. Баумана. На уличке. Организуетесь? Нэш сказал, шо Давид обязан всех обзвонить срочно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 меня не будет. Уезжаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Меня не будет. Обзванивать никого не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Я могу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 я тоже могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 уезжаю, не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 я мог Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 КУ. может еще разок попробуем на товарняк собраться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 на меня не рассчитывайте, я на пятку стать не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Доигрался?! А что ты думал, втихаря футбол играть будешь и тебе ничего за это не будет?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Davyd, это еще с товарняка против Хюндая началось ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Толик, что слышно на счет товарняка завтра??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 я бы тоже хотел завтра побегать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 [color="DarkRed">Приглашают завтра Хюндай-тим к себе в Авангард на 21.00 Я завтра не могу гарантировать что приеду - на работе нужно задержаться - не знаю до скольки Кто сможет отписаться [color="Green">>>>здесь<<<" rel="external">Посилання до обеда - будет ли команда от нас завтра или нет ?! (я на работе не смогу проконтролировать этот процес) Составляем список, а там будет видно: 1. ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Меня не будет. Расчитывал на начало недели! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 [size="4">[color="Green">=> СК Авангард" rel="external">Посилання[/size] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 (змінено) я смогу быть Змінено 17 травня 2011 користувачем Art2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Art2010 Успел перед тобой выложить на карте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 я за товарняк! Толик, если на собирается нужное количество, то на форуме АЛ отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 могу быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Очень постараюсь быть, но на 100% не скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Я не смогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах