Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 (змінено) Воистину Воскрес! Я не против. Толик давай хоботись! Змінено 27 квітня 2011 користувачем Davyd Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_red_ 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Христос Воскресе, коллеги! Как насчет к нам в зал на завтра на 19:00 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Как насчет к нам в зал на завтра на 19:00 ? Я за! Виталик, зал, этот тот который возле ТЦ "Каравана"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_red_ 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Угу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 КТО БУДЕТ МНЕ ПРИХОДИТЬ СВОБОДЕН ЗАВТРА ХОЧУ ПОБЕГАТЬ СКОЛЬКО ДЕНЕГ брать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Как насчет к нам в зал на завтра на 19:00 ? Кєп, шо скажешь?!? Брать завтра форму со собой на работу или товарищеской игрі не будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 КТО БУДЕТ МНЕ ПРИХОДИТЬ СВОБОДЕН ЗАВТРА ХОЧУ ПОБЕГАТЬ СКОЛЬКО ДЕНЕГ брать бери все! там разберемся....мне мобильный новый нужен! а да, я тоже за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Товарняк ? - Я За ! Присутствовать - увы пас именно завтра (надо родственников с Донецка встретить вечером) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 ...родственников с Донецка...Так вот оно чё, Михалыч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 увы пас именно завтра (надо родственников с Донецка встретить вечером) послезавтра ты тоже пас! Надо "родственника" на Донецк провести, вечером автобус с автовокзала. если на завтра соберется 6-7 человек можно будет ехать к Хюндаю. Как я понял 5 уже есть (я, Давид, Root, Tihiy, Водитель..), желающие еще есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 у меня не получится... игра на в 6-ть!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 форму взял на роботу инета нет но по возможнсти постараюсь зайти сообщайте о действиях что делать куда ехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 какой точный адрес ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Точный не помню, но напротив Каравана есть небольшая улица, там в основном какие то заводы . Так вот там и есть зал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_red_ 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Адрес - Луговая, 13-В. По крайней мере, так заявляют на карте. Напротив Каравана есть заправка ОНИО. Если ехать от м.Оболонь, то за заправкой сразу направо и метров 300 вперед. С правой стороны будет белый забор. В нем будет ниша с коричневыми раздвижными воротами. Там перед воротами парковочка. Ждемс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 (змінено) кто не на машине, могу подобрать возле заправки ОНИО (на карте ОККО) в 18.40 http://maps.yandex.ru/?ll=30.468611%2C50.505852&spn=0.0842%2C0.010838&z=14&l=map%2Cstv&ol=stv&oll=30.468611%2C50.505852&ost=dir%3A70.430006%2C-4.04118~spn%3A90%2C44.965747" rel="external">Посилання Змінено 27 квітня 2011 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 На 19 не успею. Соответственно меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 скорее всего я не успею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Блин, мне бы побегать, а то уже зажирел от крашанок и бухалова...и емае только сегодня увидел темку, так бы форму взял, а так не успеваю. Хотя чешки у меня в машине лежат, если кто форму мне подгонит, то приеду побегаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 давай я подгоню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Tihiy, уже Игорь мне подгоняет, так что буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Прошу прощение за подё**..... на работе задержали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Тяжеловато было бегать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах