And_rey 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Я бы за!но не успею добраться, и обратно не наю как ехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 (змінено) Товарняка скорее всего не будет, нет народа а просто побегать с хюндаем можно. сбор возле Авангарда в 20.45, отписались/отзвонились (будут): 1. Толик?? 2.Адеон?? 3.Nesh 4.Art2010 5.Voditel 6.Tihiy 7.Root?? Змінено 18 травня 2011 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 только домой пришел не успеваю Игорь кинь свой номер не иогу отзвониться я козел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2011 Извиняюсь, что сказал что буду, а сам не приехал. На работе внеплановое совещание было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Может товарняк на этой неделе побегаем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Давай в пятницу ! А потом 2 игры Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Давай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 и я за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Davyd, Root, Вы с головой дружите хоть иногда ? Две игры на выходных (на которых некоторые иногда пешком ходят) - а им товарнячек подавай. А если учесть, что некоторые еще и на травмах - то "товарняк" очень кстати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 "больной", чего кричишь? Да шутим мы!Но тораняк было бы не плохо сделать в начале недели...может даже с Хундайцами....с которыми через неделю игра.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 травня 2011 Так что играем сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Поступило предложение сиграть сегодня товарняк с Хондой. Время 21.00 место - Вышгород Посилання Отпишитесь, кто сегодня сможет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Я смог бы! но без малейшего понятия как мне туда добраться! а тем более вернутся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Я не смогу 100% сегодня вечер уже занят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 далеко, да и форму не брал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 101% не смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 В субботу в 16.30 проводим товарищеский матч против учеников средней школы № 76. Отписываемся кто будет. За вопросами обращаться к тренеру Марченко Андрею Евгениевичу! 1. Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 мдаа..вот нас Мара "опустил" - уже с детьми товарняки играть 2. Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Буду. А где это ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Я же написал! За вопросами обращаться к Марченку А.Е. Игра будет проходить по адресу г. Киев ул. Жмеринская, 8 школа №76 имени О.Гончара. Прибыть нужно в 16.30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 ТЫЦ" rel="external">Посилання Думаю, да, но окончательный ответ буду знать в пятницу утром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Думаю тоже буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Как же не сыграть против своей же школы?! Буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах