NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 думю получится.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Как же не сыграть против своей же школы?!Буду! а ты за кого играть будешь??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Root, конечно же....за кого тренер поставит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 планирую быть, но с Конче заспы буду ехать, там на 14 00 игра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Это получается мы будем бегать на окружной против детишек? Мое присутствие, пока 50 на 50 Ух ты, у нас Динамовец есть?! ...прям из кончи-Заспы.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 та не динамовей ведь там же поля сдают)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jekan41k 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 На конче играть одно удовольствие... эххх зы.По сабжу: Я под вопросом...так же с той стороны за босяком буду чуть позже ехать с Козына.. С ТРЕНЕРОМ свяжусь если буду успевать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 Планирую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 Берем розовую форму с собой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 16.30, ул.Жмеринская, 8 Буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 буду.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 Ну шо там ? Все живы ? Хочу сказать - "Мы, мужики, еще нормально отскочили !" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 tolik, +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 А с каким счетом влетели? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 3:7 вроде Но главное не счет, а самое поразительное, что проигрывали силовую борьбу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 Зато я 2 положил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 да..с такими ребятами есть чего поучиться!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 В эту субботу 7апреля Товарняк! Время - 12-00! Игра будет проходить там же, где и последний раз играли - по адресу г. Киев ул. Жмеринская, 8 школа №76 имени О.Гончара. Отписываемся кто будет: 1. Nesh 2... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 на 60% буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Товарняк - это вери гуд. Но ****-работа скорей всего в субботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 <center> Мы можем поехать перед товарнячком посмотреть на игру ХА-Хюшечек и Ланоса! Да и вторая игра будет интересной! 7 апреля 2012 (18-й тур)</center> <table border="0" height="33" width="483"><tbody><tr></tr> <tr> <td width="120">10-30 (матч №35)</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="330"> HONDA-HYUNDAI – MITSU & LANOS</td> <td bgcolor="#CFCFCF" width="40"><center> </center></td></tr><tr><td>11-15 (матч №36)</td> <td bgcolor="#CFCFCF"> HYUNDAI – CHEVROLET UNITED</td></tr></tbody></table> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Я буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Пока 50/50 Если не уеду из Киева - буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах