Vasso 51 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 Уже 95% что буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 Не смогу быть - голеностоп не отпускает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 Завтра будет товарняк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 Мне не известно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 6 червня 2012 а кому известно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 Завтра в 21:00 товарняк с Хюндай-клуб. отписываемся кто хочет и будет бегать! адрес: Баумана, 30 игрового время 1,5 часа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 +1 (80/20) постараюсь приехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 (змінено) в заявку на завтрашний товарняк попали : 1) Nesh, (80/20) 2) bossyak, 3) я ! 4) Дубчик 5) NICKTIRIS 6) Decameron 7) SanToldo, "типочек" командует порадом coach Змінено 10 липня 2012 користувачем Root Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 пока не густо!((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мишка 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 меня не будет, я с вами только морально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 пока не густо!((( а сколько нужно? там же еще хюндай захочет поиграть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 Кто с левого берега будет ехать чтоб сгруппироваться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 я тоже где то 80/20...появились некоторые нюансы...если успею все сделать- то буду!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 вроде бы дождь обещают после 6... Серега ты как будешь ехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Еду на встречу капитанов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 (змінено) Я буду. Со мной еще один "типочек" будет, который никак не мог к нам на тренировку попасть. Змінено 10 липня 2012 користувачем SanToldo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Хорошо побегали, победил ливень))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Среда / 11.07.2012 / 21.30Форд-клуб - ВАЗ-2101-клубПоле на "Променаде" Список :1. tolik 70/302. .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 Я вчера така набегался что сегодня ноги гудят! Root" rel="external">Посилання 50/50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 3. Nesh 4. MaR@ Матч состоиться при любой погоде? Вечером опять обещают дождь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 Думаю буду, але точно напишу ближче до кінця дня.. 3. Nesh4. MaR@ Матч состоиться при любой погоде? Вечером опять обещают дождь... Вчора дощ лив далеко не у всіх районах києва...може повезе сьогодні.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 Пока точно сказать не могу. 50/50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 Меня не будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2012 Не будет меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах