optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2014 Нашел в гараже Корейский универсальный подлокотник.Разобрал,помыл,обшил кожей.Пришлось изготовить немного другие "ножки"для крепления к полу.Вобщем доволен ,удобно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 Всем привет!Автомобиль експлуатирую крайне редко,только по важным делам,так как цены на топливо очень высокие.Пока езжу без поломок,по возможности подправляю мелочовку.Занялся устранением шума из багажника,источником которого были: Ключи побрякивали в своей коробке-обклеял внутри карпетом,инструментальный ящик обшил внутри толстым Изолоном.Балонный ключ прикрутил через мет пластину к боку ящика с инструментом.Изготовил из резины прижимные ленты для емкости с тех. воды и компресора.Вобщем результат есть,больше нет раздражающего стука. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 optimus prime, а шо то в тебе за ящик, сабуфер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 Andriy1352, я думаю, то ящик для iнструменту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 optimus prime, а шо то в тебе за ящик, сабуфер? Нашо він мені,той саб,в машине не люблю .Ето ящик из скарбомнакидал барахла (инструмент,запчасти)первой необходимости, так как надеюсь только на свои силы,ну и в дорозі комусь помогти Andriy1352, я думаю, то ящик для iнструменту. Точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 ну и в дорозі комусь помогти :ay: Ето ящик из скарбом В мне три таких, на тому ж мiсцi! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 optimus prime, да..лоханувся, не додивився шо зверху в нього можна залізти), а утєпляв нашо? А так сам вожу купу інструментів. В Криму з ними міняв редуктор, головну магістраль, передній тормозний циліндр) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 optimus prime, да..лоханувся, не додивився шо зверху в нього можна залізти), а утєпляв нашо? Сначала хотів купить заводский,модний за 120 грн,но покрутив в руках и поняв что все туда не поместится,взяв пластиковий огородний обшив изолоном для красоти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 optimus prime, а саме краще iз супер маркета, ящик бомбезний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 optimus prime, я так і поняв, шо для красоти). Чув ще в підлогу ящики вварюють але то не зручно, коли вантаж є в багажнику. Я коли їздив на море то чумадан з інструментом ставив зкраю, щоб всі лахи не викидати. В мене отакий. Все Влазить. І домкрат і молоток і ключі і головки навіть деякі запчастини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Ходил по рынке,остановился возле палатки с автоелектроникой и тут мне на глаза попался шнур с разьемами 3.5 mini-jack.Давно уже хотел или купить или спаять но все руки не доходили.Нужен мне он чтобы синхронизировать звук навигатора и магнитолы.Бывает что иногда смотрю фильмы в авто и звук от штатного динамика навигатора просто "убивает". Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 Купил D-образный резиновый уплотнитель,приклеял на кузов,надеюсь шума от ветра будет намного меньше. <!--IBF.ATTACHMENT_777296--> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2014 я уже года два хочу так сделать, и всё никак не доберусь до магазина который в километре от меня)))) ну а раз уж наклеил - есть толк? а то шума много в районе водостоков, но возможно резинки это не исправят, это может быть шумповерх водостоков, а не задувает в щели... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Шум конечно не пропал но стало заметно лудше,свист ветра ушел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Установил розетку для потребителей <!--IBF.ATTACHMENT_777428--> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 optimus prime, харашо заникав) 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Купил D-образный резиновый уплотнитель,приклеял на кузов,надеюсь шума от ветра будет намного меньше. <!--IBF.ATTACHMENT_777296--> а поподробнее можно? что от чего? по фото не понял... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 Ну идея изначально такая,дополнительная уплотнительная резинка плотно прилегает к рамке двери,припятствует шуму и попадании влаги и пыли. Резинку покупал в строительном магазине,она универсальная на клейкой основе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 У меня шум ушел после установки новых уплотнителей. И шум ушел и сквозняки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2014 У меня шум ушел после установки новых уплотнителей. И шум ушел и сквозняки. Уплотнители новые,форточка проклеяна герметиком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Купил еще два метра резинового уплотнителя (он двойной в суме 4м етого хватает с запасом).Приклеял на кузов над задними дверями,все плотно,шума немного меньше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 optimus prime, та штука під капотом підклеєна для збереження тепла чи від шуму, як ефект? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 Изначально планировал приклеять ее и затолкать в щель между ребром жестокости и наружным листом обшивки (гремело при закрытии),сделал,попутно оказалось что ета штука неплохо сохраняет тепло( снег на капоте не тает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2014 (змінено) optimus prime?з приводу причепа придивися в бік кременчуцького КрАЗ 8138,іноді можна знайти у гарному стані! Саме головне,що колеса знаходяться ззовні від кузова і вантажопідйомність хороша Змінено 8 вересня 2014 користувачем doctor Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 optimus prime?з приводу причепа придивися в бік кременчукського КрАЗ 8138,іноді можна знайти у гарному стані! Саме головне,що колеса знаходяться ззовні від кузова і вантажопідйомність хороша О,ета модель мне нравится,даже несколько видел в продаже. Главная проблема ето финансовая невыгодность,просят у нас от 3000тыс в неплохом состоянии,но когда начинаеш разбиратся,резина не ахти.красить нужно,оптика бита,ето плюс к разходам Лудше тогда новый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах