Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Изначально планировал приклеять ее и затолкать в щель между ребром жестокости и наружным листом обшивки (гремело при закрытии),сделал,попутно оказалось что ета штука неплохо сохраняет тепло( снег на капоте не тает) Як гриміло?-вонож герметиком має бути з'єднано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Як гриміло?-вонож герметиком має бути з'єднано. у некоторых со временем это все дело отклеивается) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 в мене на капоті тримається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 (змінено) optimus prime,ніби оновлений 8138 зараз випускає Кременчук ,але й є новіші моделі такої ж конструкції ,зі з"ємним дишлом Посилання. З іншими особливостямиконструкції та оснащення можна ознайомитися на їхній сторінці До речі, на замовлення причіп можна укомплектувати згідно власних вподобань,навіть встановлять пластикові напівкруглі крила замість металевих обрубків Змінено 8 вересня 2014 користувачем doctor 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Потек радиатор охлаждения,снял повез к мастерам а все оказывается уже етим не занимаются,говорят трудозатратно и не выгодно.Пришлось розбить копилку и покупать новый радиатор и патрубки к нему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Нове є нове. Я на початку теж кілька разів паяв у знайомого і всеодно тік. Поставив новий алюмінієвий в 2006-му і зняв для заміни в серпні. Ну ти знаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Потек радиатор охлаждения,снял повез к мастерам а все оказывается уже етим не занимаются,говорят трудозатратно и не выгодно.Пришлось розбить копилку и покупать новый радиатор и патрубки к нему. у меня сегодня такое ж несчастье приключилось((( думаю такой ставить Посилання только не могу разобраться с патрубками, какие нужны? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 только не могу разобраться с патрубками, какие нужны? Нужен комплект 2105,или отдельно верхний и нижний радиатора.В составе комплекта выходит немного дешевле чем по штучно Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Нужен комплект 2105,или отдельно верхний и нижний радиатора.В составе комплекта выходит немного дешевле чем по штучно Посилання а такие пойдут? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2014 Конечно подойдут 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Заменил механизм замка багажника,крышка немного ходила и стучала Как на зло в момент замены выскочила "личинка" ключа,ремонтировать не стал,положил ее в "бардачек" а на ее место установил заглушку <!--IBF.ATTACHMENT_780316--> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 у меня сегодня такое ж несчастье приключилось((( думаю такой ставить Посилання только не могу разобраться с патрубками, какие нужны? Я взял Лузар-спорт, найди на форуме есть инфа от Железовского. А патрубки лучше БРТ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Я взял Лузар-спорт, найди на форуме есть инфа от Железовского.А патрубки лучше БРТ. хоть подскажи в какой теме искать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 VETALZZZ, Та не помню. Есть и в его бортовике и в бортовике Владиславы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 VETALZZZ, Та не помню.Есть и в его бортовике и в бортовике Владиславы. Дай плиз ссылку на какойто из их бортовиков. Не то что бы ленив, просто занят.... Ато я потом забуду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 http://http://vaz2101.com/showthread.php?t=39846" rel="external">Посилання Вот читай. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 ПосиланняВот читай. а у меня ссылка не работает блин придется таки искать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 А патрубки лучше БРТ. Не уверен,комплект БРТ для радиатора 2103 у меня розтрескался после первой зимы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Не уверен,комплект БРТ для радиатора 2103 у меня розтрескался после первой зимы о как... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Не уверен,комплект БРТ Нужно брать в оригинальной упаковке з голограмой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 Нужно брать в оригинальной упаковке з голограмой! И в упаковке и с голограмой и продавец ерепенился кулаком в грудь бил что мол орижинал,а оно потрескалось и все тут, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 optimus prime, а я собирался брать брт, сейчас какие взял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 optimus prime, а я собирался брать брт, сейчас какие взял? LSA китай,посмотрим сколько походят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 optimus prime, я слишком спешил и взял обычные БРТ... а вообще хотел вот такие: Посилання но мне чесно говоря лень теперь все заново снимать и переодевать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2014 но мне чесно говоря лень теперь все заново снимать и переодевать) Правельно делаеш в нашее время не стоит заморачиватся с брендом запчастей так как все говно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах