Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2018 нашел пост (как же это давно было) http://vaz2101.com/index.php?/topic/16747-vaz-21063-zhigulenok-1992-gv-16-l-inzh/?p=716288 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 winter look йопт) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 А де вінтер?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 @Andriy1352, Скоро буде,свято то наблыжается) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 калпаки а чего не спортивные колпаки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 калпаки а чего не спортивные колпаки? Так яж старый пердун,куда мне спорт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 @Andriy1352, Скоро буде,свято то наблыжается)Знаєш точний прогноз?)А свято то таке. Я весну чекаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 @Andriy1352, Я весну тоже жду,но не лето,лето говно,я летом потею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Отакие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 О, фирма точно такая как у меня,Польша! 350 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 @Andriy1352, Я весну тоже жду,но не лето,лето говно,я летом потею А я літо люблю. Краще потіть ніж мерзнути Отакие Тіко салатові)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Тіко салатові)) Окстись,свят свят. Я токо от стресса отошел, 7 лет с колпаками не ездил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 7 лет с колпаками не ездил) Так накой напялили. Колпаки это жуть жудкая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 7 лет с колпаками не ездил) Так накой напялили. Колпаки это жуть жудкая. Так зимка йопт, ВС-48 на литье остались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Без колпаков нельзя??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Без колпаков нельзя??? Это мерзость( " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Не. Мерзость вот это Епт лифтованная шоха 2 nightwolff та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 колпаки-пустая трата денег, лучше за эти 350 грн купить что небудь полезное для машины, например те же зеркала с подогревом, железяки симпатичнее смотрятся,имхо 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Пили пружины снимай колпаки Тіко салатові)) А шо? Десь бачив у продажу? Я ж такі як білі тіко салатові шукаю усе своє життя Я как то раз не удержался когда увидел как человек вот такие спортивные колпаки натягивает возле автобаза. Только купил. Я ему: О колпаки спортивные. Он типо такой та да крутые. Я ему: а на кой ты их купил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Пили пружины снимай колпаки " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання колпаки-пустая трата денег, лучше за эти 350 грн купить что небудь полезное для машины, например те же зеркала с подогревом, железяки симпатичнее смотрятся,имхо Ты смешной), неси и дальше позитив в массы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Не. Мерзость вот это Епт лифтованная шоха Он с Андрюхой на одной волне))) Стоковые штампы уродливые, их надо под колпаками прятать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Он с Андрюхой на одной волне))) Андрей исправился. У него ЦАРЪарка осталась под вопросом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Таки да, Виталька куйни не скажет) Респектухи))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Пили пружины снимай колпаки колпаки-пустая трата денег, лучше за эти 350 грн купить что небудь полезное для машины, например те же зеркала с подогревом, железяки симпатичнее смотрятся,имхоТы смешной), неси и дальше позитив в массы)та чё ты буксуешь, главное что тебе нравится))) 2 VETALZZZ та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2018 Пили пружины снимай колпаки колпаки-пустая трата денег, лучше за эти 350 грн купить что небудь полезное для машины, например те же зеркала с подогревом, железяки симпатичнее смотрятся,имхоТы смешной), неси и дальше позитив в массы)та чё ты буксуешь, главное что тебе нравится))) о как, а в моей теме ты был другого мнения))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах