Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Хочу поменять задние колодки,также есть желание немного укоротить пружинку тросика, но насколько? Не хотелось бы напортачить

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Хочу поменять задние колодки,также есть желание немного укоротить пружинку тросика, но насколько? Не хотелось бы напортачить

Нащо вкорочувати? Більший хід буде?

Поділитися повідомленням

Нащо вкорочувати?
Опльотка зношена, або колодки - не вдається відрегулювати ручник. У мене таке було, коли барабан зносився - наварював опорні торці колодок знизу.

Поділитися повідомленням

Нащо вкорочувати?

Опльотка зношена, або колодки - не вдається відрегулювати ручник. У мене таке було, коли барабан зносився - наварював опорні торці колодок знизу.
Я теж наварював, навіть коли нові колодки і барабани були. Але я трос не чіпав

Поділитися повідомленням

У мене также видчуття шо уже витки сомкнулись.

Да и по педали чувствуется что колодка не подведена,слишком много на зазор хода уходит

Поділитися повідомленням

У мене также видчуття шо уже витки сомкнулись.

Да и по педали чувствуется что колодка не подведена,слишком много на зазор хода уходит

Навари упор або планку

Поділитися повідомленням

Нащо вкорочувати?

Я теж наварював, навіть коли нові колодки і барабани були. Але я трос не чіпав
Барабан новый,колодки Китай,одну накладку уже оборвало, ручник за лето раза 3 подтягивал

А может такое быть что цилиндрик зазор не держит?

Поділитися повідомленням

А может такое быть что цилиндрик зазор не держит?
Якщо саморегулюючий - запросто. Пружина може зсувати фіксатор поршенька. Але частіше зсідається опльотка - колись вона була з полоси намотана, а тепер звичайна спіраль, яка має тенденцію до зменшення міжвиткового простору.

Поділитися повідомленням

Да 2105 з самоподводкой.Трос из полосы намотан, хороший заводской с оранжевой биркой

И что теперь нужны новые цилиндры?

Поділитися повідомленням

тоже нужно менять задние колодки, уже купил,хочу совместить с заменой редуктора, жду энтузиазма

Поділитися повідомленням

И что теперь нужны новые цилиндры?
Нє Мєлочісь - міняй задній міст.  :multi:

Ніби ж маєш зварку - навари по кілька міліметрів на нижній упор колодок, якщо накладки ще не сильно зношені. Можеш наварити більше - при потребі спиляєш.

Поділитися повідомленням

Не вздумайте брать *Спорт--Мастер*. Редчайшая хуйня. Ну а вообще...пару порванных тросиков ручника подаренных паном Ветераном, трiшки ума як то все працюе, трiшки прикладених рук---i можна кататися.Причому досить довго i безпроблемно.

Поділитися повідомленням

Так ,стоп, колодки подводятся натяжением троса,я всегда поднимаю задок и тяну трос до касания, что регулирует цилиндрик?

Поділитися повідомленням

что регулирует цилиндрик?
Циліндр регулює зазор між накладкою і барабаном. Поршень входить вперед і гальмує, а назад сховатися повністю не може - тільки трошки. Нормальний зазор має бути навіть  при порваному тросі ручника.

Поділитися повідомленням

То есть если регулировать тросом можно неменять дефектные цилиндра?

@optimus prime, Ну если у тебя 21063, могут быть ньюансы. Лучше 2105 ничего нет по задним

У меня все 2105

Поділитися повідомленням

В якихось невеликих межах - поки не вичерпається хід важеля, який підводить колодки до барабана.

Поділитися повідомленням

В якихось невеликих межах - поки не вичерпається хід важеля, який підводить колодки до барабана.
Ясно,у меня ход закончился(

Поділитися повідомленням

У меня все 2105
Какие проблемы? *Гвоздики* на месте? Стоит лечь на *землю* и посмотреть. Очень тяжело будет увидеть *гвоздик* заднего левого колеса. Как машина себя ведёт при торможении? Следует отметить шо задние тормоза моделей 05 зарекомендовали себя как лучшие из всех *Жигулей*, кто б там шо не ***.

Поділитися повідомленням

Ой :)  :multi: Невеличкi межi наших шаловливих ручок дозволяють розширити тi межi до таких допускIв, шо деяким конструкторам НАСА i не снилося.

Поділитися повідомленням

Зніми барабан і подивися, що у тебе вже майже вилізли циліндрики і важіль близько до півосі.

Для перевірки ефекту - візьми полоску металу, зігнуту, як буква П і вдягни на упор між нижніми кінцями колодок. Колодки трошки розійдуться і їх вдасться відрегулювати.

Поділитися повідомленням

Зніми барабан і подивися, що у тебе вже майже вилізли циліндрики і важіль близько до півосі.

Для перевірки ефекту - візьми полоску металу, зігнуту, як буква П і вдягни на упор між нижніми кінцями колодок. Колодки трошки розійдуться і їх вдасться відрегулювати.

Хм важиль уже почти касается это да,проверю, спасибо за совет.но как так то барабан не имеет выработки?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз