Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Ездил только что на СТО, снятьпоставить КПП 1000 грн.Они там со своими ценами вобще ах..ли. Вот так и держи Жигу,на уровне с иномарками .Раз такое дело буду батю и мужиков просить, поляну накрывать,а шо делать и это платишь деньги, а потом через время залазишь посмотреть что то, а там коробка на 3 болтах, бо видите ли кому то четвертый тяжело достать, стартер на двух, бо третий там лишний 100%, оно на 2 будет ездить 100500 лет и т.д...)) заплатишь денег, а сделают на тяп-ляп и все... я что то вообще в СТО не верю, та ладно там я, сам владелец СТО мне говорит что ну нафиг ехать на СТО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 ну стартер и я сам прикручивал на 2 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 ну стартер и я сам прикручивал на 2 ты СТОшник в душЕ не тем делом ты зарабатываешь значит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 ну стартер и я сам прикручивал на 2Перше, що я зробив - викрутив нижній болт стартера і так вже їжджу майже 50 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Перше, що я зробив - викрутив нижній болт стартера і так вже їжджу майже 50 років. вот скажите, его так сложно поставить на место? как по мне открутить и прикрутить стартер - проще простого, там с закрытыми глазами можно все это проделать легко и непринужденно... или это типа проверить будет оно так ездить или не?)) кустарщина, честное слово... не переношу когда люди в машины вот так вот "вносят свои изменения", типа - та оно ж ездит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 вот скажите, его так сложно поставить на место?Його не тільки складно закрутити, а і викрутити, при терміновій потребі. Жодного разу не жалкував за тим болтом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Його не тільки складно закрутити, а і викрутити, при терміновій потребі. Жодного разу не жалкував за тим болтом. вообще без проблем столько раз откручивал и прикручивал все на место... это человеческое отношение такое, как пример - этот болт в данном случае... это как у меня вот под торпедо провод силовой с двери идет, его умники зачистили и даже изолентой не замотали, но ведь машина ж не сгорела? ездит же? значит можно так делать... или на концевик прикрутили провод, просто примотали и все, ну оно ж работает? фары разобрали-собрали, дальний светит в пределах ближнего, ну оно ж светит? работает? ну и шо шо хрен знает как, но работает же? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Перше, що я зробив - викрутив нижній болт стартера і так вже їжджу майже 50 років. вот скажите, его так сложно поставить на место? как по мне открутить и прикрутить стартер - проще простого, там с закрытыми глазами можно все это проделать легко и непринужденно... или это типа проверить будет оно так ездить или не?)) кустарщина, честное слово... не переношу когда люди в машины вот так вот "вносят свои изменения", типа - та оно ж ездит? ну без ямы точно не удобно 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 ну без ямы точно не удобно я б на доску наехал, но закрутил бы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 Не нагнетай, у меня нет 3го болта, на батиной ниве тоже выкинули при первом ремонте 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2020 ервом ремонтея три бачив лиш раз в житті, бо попалась новодєльна(автозаз) жига без ремонтів. Після капіталки так само прикрутив на три. Не впадлу було, бо всеодно в яму лазив кпп прикручувати. А так то у всіх інших, кого робив, і в мене по два.Кпп на трьох болтах не попадались. 2 VETERAN та VETALZZZ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 у меня тоже стартер на два болта прикручен и ничего страшного ,стартер снять с подкапота можно быстро и ненадо лесть под машину . 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 стартер снять с подкапота можно быстро а куда потратил время которое сэкономил? я купил с 3-мя болтами, когда менял родной на стартвольт то тоже поставил на 3 болта, после замены коробки поставил снова на 3 болта. 1 Sj Makar відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 вроде специальный ключ на 13 есть для стартера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 Зачем усложнять себе жизнь? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 я даже не знаю на сколько болтов у меня стартер прикручен, пока ещё не лазил туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 пока ещё не лазил тудаА якщо він на дротах висить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 пока ещё не лазил тудаА якщо він на дротах висить? в сріблянику ж не відпав? 1 Sj Makar відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 в сріблянику ж не відпав?У Сріблянику дроти грубі і два болти забиті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 в сріблянику ж не відпав? У Сріблянику дроти грубі і два болти забиті.Грубые? Болты забитые? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 стартер снять с подкапота можно быстро а куда потратил время которое сэкономил? я купил с 3-мя болтами, когда менял родной на стартвольт то тоже поставил на 3 болта, после замены коробки поставил снова на 3 болта. машина куплена с двумя, так и езжу. на копе пока все три. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 Грубые? Болты забитые?А якже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 Грубые? Болты забитые? А якже. говори на Украинском а не на бендерском Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2020 @optimus prime, ти вживаєш мову чучела - прикидаюся під тебе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах