optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Лисички, маслята, белый гриб,зеленухи, мухоморы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 @optimus prime, нормально так - як у нас в горах. Біля Львова гарних грибів мало - щонайбільше маслята, підберезовики, сироїжки та лисички. Мені лисички подобаються - хоча й напівїстивні, а запах шикарний дають. Ще забув - зараз повалили опеньки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Я лише білі і сироїжки знаю по нашому))) А,ну опеньки ще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 @nightwolff, а маслят не знаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Так сегодня загорелась лампа на тормозуху,думал как всегда поплавок утонул.А нет жижка уже достает переборки в бачке,долил, на ямее осмотрел, все сухо по ВУТ не течет куда делась? По мануалу так и не понял какой допустимый уровень падения жидкости в бачке при износе колодок у знакомого в сам ВУТ затекла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 @nightwolff, а маслят не знаєш? я знаю багато їстівних грибів лише назви не знаю по нашому))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 у знакомого в сам ВУТ затекла. [/quot? проверить ,открутить ГТЦ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Поменял пыльники на двух рулевых тягах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 У меня в москвиче так было, жидкость прямо в вакуум уходила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 У меня в москвиче так было, жидкость прямо в вакуум уходилаТак а как ты это понял,разобрал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 У меня в москвиче так было, жидкость прямо в вакуум уходила Так а как ты это понял,разобрал? вынул вакуумный шланг и засунул палец в дырку))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 вынул вакуумный шланг и засунул палец в дырку)))))))Ясно пойдем пальцем в дырку тыкать)))) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Ясно пойдем пальцем в дырку тыкать))))Ну накінець є заняття для профі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Ну накінець є заняття для профі. Не знаю о чем вы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Не напружуйся - шютка. Не знаю о чем вы пальцем в дырку тыкать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Харошие у вас шутки( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2020 Харошие у вас шутки( Зате в саму дирку! Тобто в точку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 2002 Вот тебе и ответ.Тобто ты кадата в моей продайке сказал шо у меня цена завышена на блок цилиндров 2103 (по каталогу (2104...),это был оригинальный заводской блок свежих годов и эти блоки с 2000-х годов выпуска реально выхаживают по 400 тыщ и более. У меня в этом году стояла шоха 92 г/в обьем 1,3 и реальный пробег был помойму 26 тыщ (я не ошибся я попросту знаю эту шестерку),так вот все началось с замены прокладки под башкой а закончилось капиталкой всего мотора,не протачивалось только колено,внутромер сказал шо токо под расточку. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 А бывают не оригинальные блоки?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Не исключено,блоков не оригинала я не встречал,а вот гбц жиговские встречал страшно в руках подержать.На грузовиках переходят с карба на дизеля и итливают кожух маховика с чугунины и таки довольно не плохо,так вот эти кожуха я в руках держал и таки довольно приятное изделие,кто и где отливает я не интересовался но в Украине это точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2020 Что то я глубоко сомневаюсь насчёт гбц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Нет никакого чуда, просто за машиной с самого новья мы ухаживали, масло меняли в 7 тыс, масла качественные, фильтра манн, не перегружали мотор не перегревали. Не то что моя шестерка, откуда я знаю как там ее обслуживали и ездили предидущие обезьяны? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2020 Заметил налет ржавчины под уплотнительной резинкой двери, все зачистил, протравил преобразователем,загрунтовал и вскрыл мастикой.Нужно не игнорировать такие локальные очаги чтобы кузов не превратился в металолом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 Нацепил накидку с обогревом, теперь тепло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2020 надо подогревы ставить... они по стоимости как 2 накидки, которых на год-два хватает. Или даже дешевле.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах