TheOne 6 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2006 продолжим тему знакомства... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheOne 6 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2006 сфера деятельности - ремонт мобилок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2006 Я всьо темиже любимыми машинами а точнее запчастями для них Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чумак 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 Занимаюсь ремонтом TFT-мониторов и кассовых аппаратов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 учусь ин да кпи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 ин да кпи Я ужо там отучился... пару лет назад... теперь працюю... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 ОФФ: учусь ин да кпи А чойто ты новичком стал TheOne: да их 2-е один "Интервент" другой "Интервент." у одного 3 поста у второго 255. но ip совпадает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrey 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 Учусь в НАУ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 ОФФ:учусь ин да кпи А чойто ты новичком стал TheOne: да их 2-е один "Интервент" другой "Интервент." у одного 3 поста у второго 255. но ip совпадает а это я сначала зарегился просто как Интервент, но что-то не мог под таким ником зайти. потому взял и еще раз зарегился как Интервент с точкой. а теперь походу первый включился теперь все стало на свои места Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 Работаем...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 (змінено) Полиграфия...... Коммерческий директор. Типография АПК" rel="external">Посилання Змінено 3 лютого 2010 користувачем Irka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2006 Работаю -- банкъ-нах! :vis: Доучиваюсь (вернее доМучиваюсь) -- Нархоз-нах! :susel: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копейка 21013 3 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2006 Работаю -- банкъ-нах! Доучиваюсь (вернее доМучиваюсь) -- Нархоз-нах! Не один ты домучиваешся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tim@ 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2006 Внедрение програмных комплексов... короче копмьютерщык я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
morze 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2006 ...дислоцирую средства размножения.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
*DC* 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2006 Учюсь в КПИ. Работаю в спорт организацыи "BROVADO". Развеваем в Украине екстримальные виды спорта как: велоспорт(BMX), маунтинборд(MBS), мотокрос и виндсёрфинг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2006 КПИ 12корпус! ФЕЛ! ФОРЕВЕР!!!! Работаю в автосервисе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VoLan 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2006 сфера деятельности - ремонт мобилок. о есть дело перепрошивкой занимаешся? TheOne : всем занимаюсь... основное направление было программное, щас занимаюсь и железом.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2006 Учюсь в КПИ.Работаю в спорт организацыи "BROVADO". Развеваем в Украине екстримальные виды спорта как: велоспорт(BMX), маунтинборд(MBS), мотокрос и виндсёрфинг! Кстати! Ты был замечен на велокиеве! Правильно??? Все забываю маякнуть! )) Сам кадато увлекался этим.... :roll: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2006 Работаю -- банкъ-нах! Доучиваюсь (вернее доМучиваюсь) -- Нархоз-нах! Не один ты домучиваешся Ты тож в Наркозе мотаешь срок??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алесей 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2006 НАУ. Учусь в НАУ на 2 - ом курсе Факультета Телекомуникации и Защиты Информации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VoLan 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2006 пока ж/д перевозки TheOne: Имхо - отличная весчь... контрабас гонять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
*DC* 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2006 Учюсь в КПИ.Работаю в спорт организацыи "BROVADO". Развеваем в Украине екстримальные виды спорта как: велоспорт(BMX), маунтинборд(MBS), мотокрос и виндсёрфинг! Кстати! Ты был замечен на велокиеве! Правильно??? Все забываю маякнуть! )) Сам кадато увлекался этим.... :roll: Чесно говоря я на вело-киеве нетусуюсь, я там просто зарегестрирован и иногда бросаю инфу по оборудки которая есть на продажу! Просто в вело спорте очень много трепачей которые нефига насамом деле немогут и только на форуме друк друга обсырают! Так что если кому надо какаятоинфа по велам то могу прокансультировать и наверно со скидочкой приобрести!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван V 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2006 а я учусь в медицинском... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nik_2101 3 Скарга Опубліковано: 26 березня 2006 Внедрение програмных комплексов... короче копмьютерщык я Коллеки!!! :alc: и по железу компутерному, тоже вышивать могу... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах