Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Собсенно вопрос : что за инструмент и его преднозначение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 скорее всего масляный фильтр откручивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 скорее всего масляный фильтр откручивать так она здоровая (фара для сравнения) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 фара для сравнения на фаре она не сжата до упора, надо бы на фильтре померять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 похоже для скручивания труб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 с названия темы фигею .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 скорее всего масляный фильтр откручивать Согласен, голосуем?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 для фильтра великовато, видно, что сделано под другой диаметр. походу действительно трубы крутить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 А може скати розбортовувати? Там навіть є зачіпка за край диска. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 с названия темы фигею .... есть предложения или так, лиж бы че написать ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 Вижу что устройство универсальное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fedor_illych 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 А може скати розбортовувати?Там навіть є зачіпка за край диска. Абсолютно точно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 Aleksey, можеш спробувати скати віджимать, але ж уже бажу, що незручно буде - у мене зручніше зроблено..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 Aleksey, можеш спробувати скати віджимать, але ж уже бажу, що незручно буде - у мене зручніше зроблено..... да я так,спросить. Сам монтажом не занимаюсь - на шиномонтаж вожу. Просто нашел в сарае данный инструмент - ему уже лет 40 наверное. Спасибо, буду знать для чего он. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 Aleksey, оце тобі ставлю двійку, що сам не можеш..(( а в дорозі камеру вкинути в лопнувшу запаску - хто за тебе буде??? а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 та теорию знаю, в полевых условиях - заклею. А в "мирное" время лень мудохаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 Вовчик, а ты шо каждый день колесо пробиваеш? в наше время щас проще на шиномонтажке обслужится! тем более на каждом углу их полно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 NeoN4ik, так. не разлагай дисципліну.. Зараз всюди коробки автомат ліплять, так що - давай на курсах на автоматі вчити??? Кожен водій повинен вміти легко перебортувати колесо!! Кожен. Я не кажу кожна ВОДІЙКА, а водій. Нехай хлопець вчиться, а якщо буде сто, то слава богу, а якщо ні??.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ssman 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 Посилання точно не для масляного. С Уважением. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 Вовчик, с камаза колесо легче резбортировать чем жигулевскую безкамерку, её кстати в дороги почти никак не разбортируеш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 NeoN4ik, так. не разлагай дисципліну.. Зараз всюди коробки автомат ліплять, так що - давай на курсах на автоматі вчити??? Кожен водій повинен вміти легко перебортувати колесо!! Кожен. Я не кажу кожна ВОДІЙКА, а водій. Нехай хлопець вчиться, а якщо буде сто, то слава богу, а якщо ні??.... а как ты безкамерку перебортируешь? о_0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 (змінено) RusLi, на раз! - якщо це безкамерка вже запаска - і здохла, то я соплі не розпущу, і дзвонити 911 не буду, а просто (за допомогою, такої то матері) вкину туди камеру, яка у мене лежить в запасі, в багажнику.. А що - я тут америку для когось відкрив??????? Та і взагалі - мова то від мене йшла про те, що водій повинен вміти виконувати такі маніпуляції, як перебортувати скат. Звісно, що я теж обслуговуюся на СТО, але дорога - зараза, буває підкине сюрпризи. Отже вкинути камеру в запаску, яка здохла - це не так вже і важко. Погодьтеся! Але для справедливості, скажу, що в дорогу оту приблуду брати - це маразм! В крайному ( в самому крайному) випадку я просто колесом переднім отдавлю. Отже я я погоджуюсь, що я трохи відійшов від теми - бо говорилося саме про оту жілізяку, але що в принципі треба вміти - я наполягаю.... Змінено 31 липня 2010 користувачем Вовчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Вовчик, да пока ты буш камеру вкидывать я на запаске доеду до шиномонтажки, заклею колесо и поеду на нем домой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 NeoN4ik, на спущеному???????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Вовчик, читай внимательно!!! я на запаске доеду до шиномонтажки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах