Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

скорее всего масляный фильтр откручивать

так она здоровая (фара для сравнения)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
фара для сравнения

на фаре она не сжата до упора, надо бы на фильтре померять...

Поділитися повідомленням

для фильтра великовато, видно, что сделано под другой диаметр.

походу действительно трубы крутить.

Поділитися повідомленням

с названия темы фигею ....

есть предложения или так, лиж бы че написать ?

Поділитися повідомленням

Aleksey, можеш спробувати скати віджимать, але ж уже бажу, що незручно буде - у мене зручніше зроблено.....

Поділитися повідомленням

Aleksey, можеш спробувати скати віджимать, але ж уже бажу, що незручно буде - у мене зручніше зроблено.....

да я так,спросить. Сам монтажом не занимаюсь - на шиномонтаж вожу. Просто нашел в сарае данный инструмент - ему уже лет 40 наверное. Спасибо, буду знать для чего он.

Поділитися повідомленням

Aleksey, оце тобі ставлю двійку, що сам не можеш..:((( а в дорозі камеру вкинути в лопнувшу запаску - хто за тебе буде??? а?

Поділитися повідомленням

та теорию знаю, в полевых условиях - заклею. А в "мирное" время лень мудохаться :bl:

Поділитися повідомленням

Вовчик, а ты шо каждый день колесо пробиваеш? в наше время щас проще на шиномонтажке обслужится! тем более на каждом углу их полно!

Поділитися повідомленням

NeoN4ik, так. не разлагай дисципліну..:) Зараз всюди коробки автомат ліплять, так що - давай на курсах на автоматі вчити??? :bk:

Кожен водій повинен вміти легко перебортувати колесо!! Кожен. Я не кажу кожна ВОДІЙКА, а водій. Нехай хлопець вчиться, а якщо буде сто, то слава богу, а якщо ні??....

Поділитися повідомленням

Вовчик, с камаза колесо легче резбортировать чем жигулевскую безкамерку, её кстати в дороги почти никак не разбортируеш!

Поділитися повідомленням

NeoN4ik, так. не разлагай дисципліну..:) Зараз всюди коробки автомат ліплять, так що - давай на курсах на автоматі вчити??? :bk:

Кожен водій повинен вміти легко перебортувати колесо!! Кожен. Я не кажу кожна ВОДІЙКА, а водій. Нехай хлопець вчиться, а якщо буде сто, то слава богу, а якщо ні??....

а как ты безкамерку перебортируешь? о_0

Поділитися повідомленням

RusLi, на раз! - якщо це безкамерка вже запаска - і здохла, то я соплі не розпущу, і дзвонити 911 не буду, а просто (за допомогою, такої то матері) вкину туди камеру, яка у мене лежить в запасі, в багажнику.. :) А що - я тут америку для когось відкрив??????? :bn:

Та і взагалі - мова то від мене йшла про те, що водій повинен вміти виконувати такі маніпуляції, як перебортувати скат. Звісно, що я теж обслуговуюся на СТО, але дорога - зараза, буває підкине сюрпризи. Отже вкинути камеру в запаску, яка здохла - це не так вже і важко. Погодьтеся!

Але для справедливості, скажу, що в дорогу оту приблуду брати - це маразм! В крайному ( в самому крайному) випадку я просто колесом переднім отдавлю. Отже я я погоджуюсь, що я трохи відійшов від теми - бо говорилося саме про оту жілізяку, але що в принципі треба вміти - я наполягаю....

Змінено користувачем Вовчик

Поділитися повідомленням

Вовчик, да пока ты буш камеру вкидывать я на запаске доеду до шиномонтажки, заклею колесо и поеду на нем домой!:lol:

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.