quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 січня 2018 Фа-фа желтой копейке, вроде 1766 или 1788. Квитка, не ты, часом? Я висел на хвосте на подъеме на мост вокруг заправки за Макросом.Да, 1766 это я))) а ты на какой машине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 27 січня 2018 Да, 1766 это я))) а ты на какой машине? Да, не ошибся, немного женщин на жигулях по столице рассекают не в темпе пенсионера) Я на грязно-синей Омеге тарахтел. На макдональдсе ты меня справа обошла, а дальше я за тобой перестроился и на развилке с моста поехал прямо, а ты направо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 16 березня 2018 Превед вчера Калине возле Роддома на Петра Запорожца. " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2018 Превед сегодня белой-бежевой пятерке 505-33кн на Набережной в сторону Патона от фабии бежевой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 31 травня 2018 Фа-фа Креативу вчера вечером и сегодня утром на Гречке Шо, тоже Телегу обьезжаешь тудой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 31 травня 2018 И я тоже так обьезжаю. Фа-фа Креативу вчера вечером и сегодня утром на Гречке Шо, тоже Телегу обьезжаешь тудой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Превед сегодня в обед серой копейке с номерами КН, на сьезде в Осокорки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2019 Привет сегодня GrOb на Десне) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2019 Привет Кузьме сегодня возле Силвер бриз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2019 @ANGEL,И тебе привет! Это я копеечку выгуливал, перед постановкой в тёплый гараж на зиму. Кстати, я живу сразу за Сильвером, из окон его ж...у то есть заднюю часть смотрю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2019 @ANGEL, И тебе привет! Это я копеечку выгуливал, перед постановкой в тёплый гараж на зиму. Кстати, я живу сразу за Сильвером, из окон его ж...у то есть заднюю часть смотрю. Ясно. Я как раз только припарковался и тут ты проехал. Самое интересное, я потом с сильвера на дарницкий мост поехал, а ты на встречу ехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2019 @ANGEL, А вот перед въездом на Дарницкий мост как раз мои гаражи - тот, что справа от круга, если лицом к въезду стоять, четырёх этажный кооператив. А в том, что слева от круга, сына гараж. мы и к нему сегодня закатывались, так что вокруг кольца раза три проехали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Превед сейчас бежевой 6-ке 0201рр возле ул. Соломененской Кто это на шохе? 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Превед сейчас бежевой 6-ке 0201рр возле ул. Соломененской Кто это на шохе? кажется kremon 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Привет. Это я. Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Ты где то здесь работаешь ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2019 Ты где то здесь работаешь ?lifecell Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2019 kremon в елевен? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 kremon в елевен? Именно там. Надіслано від мого Mi 9 Lite, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 22 травня 2020 Привет одноклубник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 червня 2020 Привет Квитка в стоянке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 28 липня 2020 Привет Квитка в стоянке.Ты меня когда там видел? 29?Привет Квитка в стоянке.Ты меня когда там видел? 29? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 3 червня 2023 Фафа сіро-голубій пятьорці на Лобановського Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах