DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 Dovhuy VOVCHIK_DOMY хорошо ребята, как только соберусь ехать, сразу напишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 DimasiK будет очень хорошо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 Dovhuy тогда буду стараться приехать ) глянуть на город Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 ну на город как на город))) на гаражи точно посмотреш)хД! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 Dovhuy тогда точно буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 DimasiK порадовал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Возможно как-то зберимось ребята, другие регионы уже по раз 5 встречались, возможно не будем отставать от них и также организуем встречу и попробуем понемногу развивать наш город и клуб новыми участниками. давайте, чтобы я не матерился все дружную напишем кто что думает на счет этого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 DimasiK Привет! А что??? я всегда ЗА! Товарищи, давайте чтоб мы с Димой не матерились соберемся, а??? И мне адски нужна наклейка, я одного перца в клуб подтянул на шохе, но инет у него редко бывает, еще парочку вызвонить можно будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 меня быстрее забанят за мат, чем мы встретимся.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 Наклейки готовы, встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 наклейки порезаны и готовы к поклейке. заезжайте звоните. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 Gus так возможно на встрече будет поклейка и раздавание их? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 мать вашу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 DimasiKХаахахахаххахахаххах Слушай , давай у Вовы возьмем наклейки, я вон постараюсь типа на 6 притащить и если фсе ок встретиться и хоть кружок по городу сделать в субботу! ты как??? Постараюсь на субботу нарыть финансы чтоб заправиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 ближе к субботе гупни в асю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Сегодня забрал наклейки в Вови, маленькие, большие есть у меня, кому нужно, звоните, пишите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 С наступающим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rus 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2010 Поздравляю всех одноклубников с Новым годом!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 1 січня 2010 С НОВЫМ ГОДОМ ВЕСЬ ЗАПАДНЫЙ РЕГИОН! УРАА!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 С Новым Годом!! Уааааа))) :cccc10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 на одного больше, но зарегаться на форуме он не может, инет у него в дауне(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Rassel ну что же, молодец, возможно как-то и удасца раскрутить наш регион.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2010 Всім прівет я і з Хмельницького живу в ружичні!!!!!!!Прінімаєте?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2010 всем привет, принимайте в свои ряды, Хмельницкий, Гречаны)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Коля Ваз 21011, asmadei Прівєтствую!! да, канєшно приймаєм! давайте зустрінемся на своїх конях залізних??! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах