Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 нууу на 100% не скажу но наверное может получится токо скажыте где и на сколько точно 0984050937 Димка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Gus, Давай на пятницу все соберемся и хоть по городу кружок махнем! только теперь пусть парни отписуются кто будет и на сколько чясов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 -1, на Днестр еду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 А кто скажет на Марысе карб.нормально делают???Ато чет начала тупить думаю поехать пусть сделают и вот думаю или там хорошо делают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 Gunnia, я делал там когдато. неплохо едит. но знакомому перепутали жиклеры местами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 Gunnia, Делал там, нормально все вроде, сейчас в скорем времени опять туда поеду, ато дергается и жрет заметно побольше! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 гг тоже нормально (перепутали жыклеры) а я уже еду туда неврное месяца два (жрет уже 9-10л) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 В пятницу после 7 думаю смогу, на выходных на днестр собераюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 так что сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 ну моно гдето на 18-30 возле Оазиса.Я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 я за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 То я после роботы по шурику помоюсь и туда на Оазис на 18-30.Хоть двое это уже чтото.Может есть наклеечка то возьмеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Хорошо! но наклэйки нету! и давай на 19-00, так будет удобней! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 хорошо договорились.0984050937 мой номер.Будеш там то маякни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 ауу так как едем??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Приятно было познокомиться с Gunnia, хорошо пообщались! " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 (змінено) Хлопаки привіт! Приймете в копєйдосніка-тавровода пісочницю? З.І. фа-фа апельсіновій 2101 на Тернопільській біля фурша, вродь та шо на фотці Змінено 9 серпня 2010 користувачем ZoZo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 ZoZo, фа-фа))) То був я, болти купляв)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 пі-пі я тоже тама частенько буваю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Розказуйте - робите якісь збіговиська? Якшо робите то кажіть де, може б якось попили пивка. За разом і про машинки би потолкували. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Не часто выезджаю в город, но на встречу могу приехать. Где-то скоро буду организовывать свой бортовик, и почаще буду появляться на сайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 (змінено) Парни, в чем проблема??? Я за. Предлагайте время и дату, думаю пацаны еще подтянутся. Змінено 10 серпня 2010 користувачем Rassel Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 давайте после 20, еду завтра на море просто, а хотел бы приехать на встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Вот это вы оперативно собрались! Прозевал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Ну давайте после 20 августа организуем дату и соберемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах