DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 давайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Ну давайте после 20 августа организуем дату и соберемся! Поддерживаю! После завтра еду с женой на Бакоту, на недельку ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кирюха 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Я тоже ЗА после 20го числа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 было бы не плохо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2010 дафайте я зааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2010 Короче относимся серьезно к єтому делу и делаем встречу после 20 числа, кому нада наклеечка звоним мне. 8098 71 70 370 Руслан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 и после встречи все к моей теще на картошку .И мне и мне надо наклейку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2010 я на картошку не поеду уже к тебе, я тебе наклейку подгоню! я в пролете! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Мне бы тоже маленькую наклеечку ! На выходных на картошке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 уже скоро первое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 фа-фа на Зарічанській апельсінчіку при наклейці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 ZoZo, Ти мені сігналь, ато я даже не знаю від кого і шо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 Та в мене бібіко дуже тихе - не почуєш)))))) А принімаються фа-фа зеленою Славутою при наклєйці таврооргії)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Оооо... а це не ти сьогодны на катіоні на сто кальоса провіряв бо причиною було кидання???? там наклєйка на бампері в низу справа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 (змінено) нє, не я. і такого екземпляра в наших рядах не бачивМоє на фотках з Хм номерами http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=3451&p=4" rel="external">Посилання Змінено 5 вересня 2010 користувачем ZoZo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 Мы с Витей asmadei думаем чтоб нам наконецто собратся! короче отписываемся все желающие и оставляем телефон мобильный, ато в нет не все часто заходят! кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 0679047787 (Kyivstar) - Дима. 0967249834 (Djuice) - Дима. за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 0984050937 киевстар 70-05-05 робота попросить Дмитрия это буду Я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 DimasiK, Gunnia, Ваши номера у меня есть, я вам позвоню! кто еще ЗА встречу?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шурик_кальянщик 2 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 я я я я я я возмите мну!... 0976991307 Шурик...Живу в Нетешине там, где ХАЭС...))) к вам ехать всеголишь 2 часика, с удовольствием бы приехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Шурик_кальянщик, Ну так приежай будем только рады!! какие могут быть воопше вопросы! о дате встречи следи здесь или я тебе позвоню заранее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 аааа а где в городе засверлюют стекла лобовые у нас в городе??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 ну давайте десь зберемся, проопонуйте кому на скільки виходе! Бажано мабуть на вихідні якісь, на неділю можна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Посилання Західноукраїхнська спільнота автомобілістів ТТК розпався і всі хто ше на кінці були організували цю спілку! ПРиєднуємося! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 аф-аф бежевому жигулику вчорра біля "Таврії" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах