asmadei 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Я бы с радостью но мой конь на данный момент стоит на припоне в гараже в деревне)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 asmadei, Ну тогда уже как снимешь его с припона можна будет и выехать куда-то! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 Само собой)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMA_OZ 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 Всем доброго времени суток! Сам я живу в Одессе, но номера у меня Хмельницкие! Машинку у вас брал и гнал в Одессу....8 января приехал) В скором времени надеюсь снова поехать к Вам так как вся родня живет в Хмельницкой области, Городоцкий и Ярмолинецкий районы! Часто бываю в Каменце, обожаю просто этот город...погулять особенно, та и Хмельницкий очень нравится! Буду рад встретить коллег из Хмельницка, Каменца, Ярмолинцов, Городка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 DIMA_OZ, Приветствую))) Приежай, встретимся, поговорим, только заранее позвони или пиши в асю или в эту тему! окей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Принимайте ещё одного учасника с Хмельницкого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Ребятки, привет!! Слушайте, есть просьба к вам.. у меня с 1 до 14 марта сессия и начитка.. на этот период мне нужно будет жилье.. если у кого-то есть знакомые, что сдают или могут помочь в этом напишите плиз.. желательно не оч далеко от ХНУ.. буду оч благодарна за помощь!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 kisa_jr, asmadei, Коля Ваз 21011 Есть клубные наклейки, звоним. 0679047787 Дима. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 (змінено) Дівчина потребує вашої допомоги, у неї саркома. Ваших декілька гривень не завадить. Оголошується збір коштів для допомоги у її лікуванні. Номер рахунку. Приват банк - 4130514000166004 Гроші також можете при зустрічі давати мені, кожна копійка буде обов'язково перерахована на її рахуннок для допомоги. ПП. 0679047787 (Kyivstar) - Діма. 0967249834 (Djuice) - Діма. допоможіть будь ласка моїй однокласниці. [color="Red">Хто всеж таки перерахує кошти на рахунок, дайти знати у цій темі, щоб дівчина знала кому дякувати. Змінено 18 лютого 2010 користувачем DimasiK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 Хмельницкий не спать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Хмельницкий уснул( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2010 Есть малёха) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2010 Может встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля Ваз 21011 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2010 Можна в суботу на аеропорт на гонки на 5 годин якшо буде хароша погода!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 Коля Ваз 21011, Я б приїхав, но може на другу суботу??? так би і зустріч організували... я сьогодні ніяк(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 Наверное здесь собираться не имеет смысл, никто не отписывается! наверное мы сооберемся 3 машинами и прокатимся по городу-посмотрим что из этого будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 Rassel, наберёшь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Каким образом можно приобрести маленькую наклейку vaz2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 kisa_jr, 0679047787 (Kyivstar) - Діма. 0967249834 (Djuice) - Діма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 не знаю який у вашом місті є рух, але цікаво чи хтось з вас планує приєднатися до загального святкування річниці копійки у Львові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 slim_painter, -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 я уже распечатал на компе сайт автоклуба, тычю жигуленкам под дворники, бумажек 15 уже затыкал и прибавления нифига нету((((( обидно(((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sollberg 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 А в Каменец-Падольский никто не собираетсяя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 sollberg,м.б на святкові дні поїду, десь 3-4-6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 сделали мини-встречу))) Проехали кружок по городу и усе! " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах