no2sm 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2007 ....а хмельничяне....есть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukas 3 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 Ага, практически да, Дело в том что у меня братело на Карла-марла живётт, и др родственнички, и я часто там бываю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
no2sm 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 :D Карла-марла :D а енто хде?? :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 червня 2007 no2sm Ну улица или проспект Карла-Маркса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukas 3 Скарга Опубліковано: 17 червня 2007 Ну типа да, правда ещё и на Дубово обитаеттт. Мож на празднички в гости приеду, нравиться мне Хмельницкий, хороший город, я там в 17 и 10 школах когда то учился... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
no2sm 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2007 привецтвую........)))))).............я вот тож в 17 учился...а в 10 на баскетбол ходил....во как.......... ............приежайте обязательно!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukas 3 Скарга Опубліковано: 21 червня 2007 Да ладно, на Вы не надо, ат не старый пока, даже младше своей машинки на год! А на празднички приеду, у меня у братело крыша съехала - он жениться надумал В СВОИ 18 И БЕЗ ЗАЛЁТА Псих Хотя дело его , так шо буду, тел в личку плиз У тебя есть прекрасная возможность погордиться копеечкой + пообщаться с одноклубничком. Вотт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
no2sm 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2007 lukas жениться надумал В СВОИ 18 И БЕЗ ЗАЛЁТА ......уууу.........ЖЕСТЬ ....((сОипщения в личке :D )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alx 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2007 Ну я еще из Хмельницка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2007 И я ещё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
no2sm 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2008 Приветствую вас парни!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2008 Здарова :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladik 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2008 Я з Хмельницка, на юго-западе жыву!Давайте все когда нибудь вместе соберёмся! :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2008 давай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2008 если что звони 8067 7570452 встретимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladik 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2008 хорошо, спасибо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dj_LOVE 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2008 Я ешо есть живу в г.Каменец-Подольский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dj_LOVE 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2008 Всем Прювет тел. 80976604304 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladik 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2008 Dj_LOVE ты в самом Хмельницком жевёш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 червня 2008 Хмельничане, подтягивайтесь на встречу западного региона 5-6 июля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dj_LOVE 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2008 vladik неа если-бы Хмельницкая область г. Каменец-Подольск - Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dj_LOVE 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2008 SLIP А по подробнее можно рассказать о встрече западного региона??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2008 Dj_LOVE см Посилання в соседней ветке. вообще наверное эту ветку про хмельницкий надо в раздел "Западный регион" перенести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Gus Приезжай на встречу в воскресенье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах