_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 (змінено) Вирішив створити свій бортовик. Машинка була куплена моїм дідом в 1981 році. Після того, як дідусь відійшов в кращий світ машина стояла в гаражі аж до тепер, поки я до неї не добрався. Попередній огляд показав непоганий стан кузова, та машини загалом. По ходу робітнад нею буду відписуватися... Всі фотки тут: http://www.picatom.com/galleries/2103-1.html" rel="external">Посилання Змінено 8 серпня 2010 користувачем _ANDY_ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Я думаю так будет лучше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Це точно привіт з тамтого століття! Сіточка на присосках, аптечка і номери початку вісімдесятих. Успіху! Не зіпсуй такого раритету. p/s А радіо ще працює? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Це точно привіт з тамтого століття!Сіточка на присосках, аптечка і номери початку вісімдесятих. Успіху! Не зіпсуй такого раритету. p/s А радіо ще працює? А чот його знає..акумулятора ще не купив, мало б працювати. По буднях буду її потроху відмивати, в суботу було б добре його завести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Racer88 9 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Давай удачи !!! Главное не заколхозь авто!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Залий в кожен циліндр по 20 мл масла і покрути ручкою трохи - нехай циліндри і кільця трохи відійдуть. Зчеплення напевно приржавіло до маховика і корзини - треба буде зривати, або міняти диск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 VETERAN, з щепленням все нормально , машину з гаража викотили , ручкою покрутили . Гальма в утіль і че багато чого тре міняти . Пару суботників і буде на ходу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Ви її викочували на передачі з витиснутим зчепленням? Гальма, я думаю, досить буде прокачати, замінивши рідину. А в циліндри, всетаки, бажано залити трохи масла. Інакше завести буде проблематично. І його треба залити наперед, щоб воно встигло розрихлити корозію на кільцях і циліндрах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Ви її викочували на передачі з витиснутим зчепленням?Гальма, я думаю, досить буде прокачати, замінивши рідину. А в циліндри, всетаки, бажано залити трохи масла. Інакше завести буде проблематично. І його треба залити наперед, щоб воно встигло розрихлити корозію на кільцях і циліндрах. Да нє, сцеплення не витискали бо машина була на нейтральній. Закочували точно без витискання сцеплення, бо я тоді був за кермом. Можна сказати покатався) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Ну от... Значить не знаюте, чи приржавіло воно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 VETERAN,я сидів потім за рульом, пробував коробку, щеплення в упор без проблем йшло. Спочатку туговато але потім досить нічого так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Дам...роботи тобі буде багато... занадто тут "дідовського" осталось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 LordMarko, не буду нав'язуватись зі своїм досвідом - впретесь в проблему, може за веелике пиво розповім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 фоток не видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 (змінено) спробую допомогти: Змінено 11 серпня 2010 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 (змінено) Обалденные у тебя дверные карты, я уже ноги сбил в поисках таких! Ну а черный номер- просто бомба, только вот буквы "А" между последними буквами не хватает!! Змінено 11 серпня 2010 користувачем kontinental Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Обалденные у тебя дверные карты, я уже ноги сбил в поисках таких!Ну а черный номер- просто бомба, только вот буквы "А" межбу последними буквами не хватает!! Спс, буду старатися довести його до ладу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2010 Вот спульними зусиллями завели машинку. Був промитий бензонасос, карбюратор і прочищена катушка запалення. Поміняні деякі шланги. В мотор залите промивочне масло, а в радіатор дистильована вода. Ну і звичайно прикупив акумулятор. Також прикупив купу всякої хімії до машини. Велика подяка одноклубникам, які помогли її завести. На тижні залию нормальне масло і тосол. Настопною буде робитися гальмівна система Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2010 машинка в реалії набагато прикольніша ніж на фотах!!! якщо за неї добре взятись - буде кльовий апарат!!! удачі власнику в оживленні її!!! P.S. Fani, як завжди рулить в таких питаннях, за що йому і reaspekt!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2010 трохи фоток усе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2010 да машинка в хорошем состоянии, не загубите ее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2010 Постараємося) Цікаво де я був підчас фотосесії. Мабуть ходив по аптеках в пошуках зубної щітки для очищення карба) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 саме так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deymon 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 Жалко!!....стільки бензини пішло спати( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2010 То вже не бензин був) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах