KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 можно и на 13-00,мне пофиг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 А давайте в 14.00, я прост могу к часу и не успеть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 давайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 короче в 15 00!! Заметанно)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Аааа...красавцы!!приехал в 14 00,просидел 15 минут ....и съебалсо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 а мы уже дома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 ADRIANO, Не было тебя, мы сидели в машине космоса (красная пятерка) никто не подъезжал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 ага,только мы в 3 часа собрались ниукого случайно не завалялся лишний коврик переднего пассажира? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 KOCMOC, Точно, запарился, мы же передоговорились по мобиле... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Хеее))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 ADRIANO, Cорри! Кинь если чего мне в личку свой номер и будем держать связь... А то мы на два договорились, а Жека сказал, что на два не может и решили на три. А ты вроде не отписался что полюбому будешь, вот и забыли про тебя. Провтыкал я тот момент, что ты должен был приехать :( Ну вобщем номер если чего кидай в личку и тогда по любому будешь в курсе всех мероприятий :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 простите миня( это всё работа ( не дала прийти(( а я очень хотел ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 ARTEMON, Давай завтра! Мы с Жекой собирались встретится да и с тобой кстати тоже подумывали ADRIANO, Кстати а ты как на счет завтра? Виталь, и ты что скажешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 завтра на днюхе буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 bos911, Да хрен его знает......ну а на сколько??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 KOCMOC, Ну ты ж вроде сразу и сказал, что не будешь ADRIANO, да не знаю... вечером например... часов в пять... как вариант... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 bos911, Ну что вы соберались??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 ADRIANO, Да, посидели, пообщались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 И снова тишина... Кстати, там в Луганске встречка намечается Подробности: !!!ТУТАЧКИ!!!" rel="external">Посилання В основном вопрос к KOCMOCу и 19vitalik76! Чего скажете, мужики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Пока отморожусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 19vitalik76, А чего так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Олег,на Луганскую ветку я подписан,следимс что да как...А отморожусь,потому что не знаю своего графика работ,так что буду знать числа 23-25. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 на Луганскую ветку я подписан,следимс что да как Ну откуда ж мне то об этом знать Я ж без задней мысли хотел так сказать маянкуть... Ну да ладно... Не буду больше волну гнать. По факту - когда Артем сможет, тогда и я с ним поеду. Все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 чтото я про время и дату ничего непойму: дата-время: 09.01.2011 15:00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 ADRIANO, устаревшая ифа! Сейчас я ее уберу, а с новой надо определится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах