bos 18 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 п.с. давайте выпьем? +100! Давно пора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 (змінено) я так понял что на 8 и пешком Змінено 4 жовтня 2011 користувачем Walter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 Пока у меня не особо получается сегодня так что не приеду.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Эх я тоже на работе до поздна застрял(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Чет братва затихла,на 1-2-3,отписались, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 вчера видел обновку Шульца)) рено 11)) даже принял участие в замене помпы)) тока фотки мой орехокол не сохранил падлюка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 даже принял участие в замене помпы)) Не сказанная удача:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 bos, ага, где ж ещё выпадет такой шанс)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 28ого уезжаю...незнай на какой срок...(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 ADRIANO, Куда это ты намылился? сознавайся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 ARTEMON, работа)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Чёт подзатихла наша веточка,а не пора ли увидеть друг друга а??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Виталик, я бы с удовольствие....но сейчас сессия на носу, надо пояса затягивать. Смогу только в середине января выкарабкаться, ну или сразу после Нового года Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Да не помешало бы)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Walter, Вадик, а ты подготовься к зачету сам, вот глядишь и на 5 литров бенза выкроишь деньжат:multi: Да не помешало бы А по моему твоей лени помешало бы Это ж надо куда-то выбираться, ехать...:multi: Чёт подзатихла наша веточка Хыыы два месяца без 10-ти дней от последнего поста! Это не подзатихла - это умерла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Да немешало бы .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 ADRIANO, :lol: Андрюх, как ты мне вчера говорил: "будете у нас на Калыме - заходите"? :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 bos, так я за пару дней буду лень пресовать что бы попасть на встречу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 Walter, Вадик, а ты подготовься к зачету сам, вот глядишь и на 5 литров бенза выкроишь деньжат Так я об этом и говорю, у меня ещё покраска весной, а там огого, так что мозг сейчас себе насилую не по детски:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 bos, так что не будет встречи? эх точно моя лень всё испортила(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 эх точно моя лень всё испортила а я тебе говорил:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2011 bos, Ну надо как то испарвить)) Остальные тоже не охотно смотрю не горят желанием)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2011 В шапке,милости прошу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2011 25-26 в любой из дней могу. В остальные к сожалению ни как. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2011 Очень хотел бы собраться, но несмогу...буду в городе (если всё будет как нужно) числа 5-6 января. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах