ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 Ну что товарищи, в воскресенье увидимся или так и бум ждать подходящий момент(( желательно завтра уже знать да или нет( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lexa_271 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 (змінено) Привет всем! Давайте 15-го встретимся. Только после 15-00 Змінено 13 квітня 2012 користувачем Lexa_271 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 Lexa_271, Та вот же пытаемся хоть кого то вытянуть) в воскресенье пока планов нету могу в любое время) можно и на 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lexa_271 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 Давайте после трёх. Интересно, кто-то ещё заинтересован? Алчевцы! Активнее! Тепло ведь уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 15 с утра буду дома,так что прошу в гости,на чай,кто захочет могу ректификата налить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 19vitalik76, так всё таки 15? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 Ну да,паску кушать,чай,пепси,ректификат,ну что ешё нужно??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 хорошо я буду)) правдо незнаю что такое ректификат))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2012 Будем контакты протирать ректификатом.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 Повторюсь, я 15-го свободен в любое время, так что я буду, решайте во сколько " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 Женя,я готов с утра принимать гостей... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 Если добрый дядя ARTEMON подбросит на встречу то тоже буду. Москвич разобран на половину под покраску.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 Walter хорошо наберу завтро. тока чёт точного времени нету( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 а 15 выходной чтоли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Витали громадный респект за отличный прием " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Веталику респект за тёплый приём. и самое главное он показал как ездит его машинка с двс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 а 15 выходной чтоли? а, 15 сегодня было)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 KOCMOC, эх. дядя ((( а мы думали ты просто забил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lexa_271 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Так встеча состоялась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 по ходу да, п.с. не твоя тачка за маяком стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lexa_271 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 по ходу да,п.с. не твоя тачка за маяком стоит? Нет. Не моя. А я вчера подъезжал 2 раза к ДК Химиков в 15-00 и в 16-00 там никого не было. Походу собирались у 19Vvitalik76 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 Да, быстро вы порасходились.... Ректификат закончился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Lexa_271, номера есть в контактах можно было позвонить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Встречал сёдня Олега) показывал коня синего, и конь обиделся и отказался заводится((( ели заставили завестись)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 В Алчевске,А Лошадка какая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах