19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 Ооооо. наконец,,,, я в отпуске Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 Мои поздравления Виталь!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 Это хорошее дело вскоре и встречку можно организовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 Поздравляемс " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 Чешим макушки,готовимся к встрече... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KrAZila 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 Возьмите и меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 Возьмите и меня не вопрос приветствую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Опа,у нас пополнение,приветствую,Осваивайся.... " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Сегодня целый день в гараже,желающие могут посетить любимого одноклубника.... Вот это я дал.... " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KrAZila 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Где гараж? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Мой 050548202четыре. В тел режиме подскажу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KrAZila 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Понял позже наберу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Я пока в Донецкой области.... Все не выеду никак... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Мдя,тишина " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KrAZila 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Извини неполучилось к тебе заехать все выходные провозился с машинкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 Ну и что за тишина? Благодаря 19vitalik76, я теперь на уверенном ходу. За что ему отдельное спасибо Может на следующей неделе встретимся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 Не вопрос,назначаем место,встречу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 Я свободен всю неделю вечером, кроме субботы и понедельника. Место всё тоже - Химика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 У меня желание есть, но возможности может и не быть Если получится в назначенное Вами время, может и подъеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2013 Предлагаю четверг/пятница вечером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2013 Не вопрос... " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2013 Если после семи, у меня может не надолго получится подскочить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KrAZila 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2013 Я в пятницу обязательно буду, нетерпется с вами познакомиться ребята. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2013 Давайте на пятницу Время 17:00??? всем нормально будет? j7710, мы тебя до 19?00 подождём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2013 Норма,наверно с Химиков поедем ко мне,подальше от ротозеев,да и по спокойней.... Вообщем наберёмся " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах