Error 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Подарил магнитолку.. я в обозначениях этих не силен, ну где динамики подключаються вижу, а остальное?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Модель магнитолки можно узнать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Ой забыл, штатная магнитолла от VW Passat B5 Еще с касеткой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Посилання - она??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 нет, у меня бета 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 посмотри еще здесь: Посилання там в самом низу VW Beta 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 ТАк я тоже кстати нащшел очень полезную страницу, кому может надо будет Посилання gl0bus, У меня на фото такая же распиновка, дело не в том ,я хочу узнать что такое "Galla" и т.д. что к чему подключать, чтоб подсветка была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Error, тогда глянь вот это: Посилання пост от axelff или здесь посмотри Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ASDb 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 На центральном разъеме подкл. 2 динамика "+" и "-" соответственно. На правом разъеме "-" на корпус, оба "+" на +12В, а солнышко к кнопке включения подсветки приборов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 Во, теперь все ясно... еще вопросец: куда в касетной магнитолле можно впаять линейный вход Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ASDb 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2010 На регулятор громкости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах